Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tonyrulez

őstag

Úgy látszik nem nekem valóak a vírusirtók. Bitdefender és Avast után most az AVG produkálta magát.
    Mindenekelőtt: Win8.1 Pro x64, tiszta telepítés, teljesen legális, kb. 6-7 free/megvásárolt program volt csak feltelepítve (múltkor kaptam beszólást hogy miért nem használok eredeti programokat, akkor nem lenne probléma, hát hja, megjegyzem akkor sem volt egy tört program se a gépen).
    Lényeg a lényeg, AVG IS 2015 1 éves promóját megláttam, feltelepítettem, újraindítás után 2 perccel gép lefagy, majd DPC_WATCHDOG_VIOLATION kékhalál képernyő feljön (másfél évnyi Win8 használat után most láttam először kékhalált). Shift+Újraindítással nagy nehezen sikerült Safe mode-ban elindítanom (2 perces fagyási határon belül kellett maradnom, és a Troubleshooting is simán lefagyott). Persze AVG Safe Mode-ban sem törölhető, újraindítottam engedélyezett hálózattal, letöltöttem az eltávolító progit, azzal nagy nehezen sikerült legyalulnom. Úgyhogy részemről ennyit a vírusirtókról, Windows Defender nekem bőven elég :)

Új hozzászólás Aktív témák