- Autós kamerák
- ASUS notebook topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Acer notebook topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
Aktív témák
-
Tetete2
csendes tag
válasz
betyarr #22207 üzenetére
Regisztráltam és kaptam seriált 1 évre.Ha neked nem sikerül, ne a beírót hibáztasd (ne oktasd ki) hanem maradj csendben.
Levettem a fiam laptopjáról a Kasperskyt (szinte használthatatlan volt, olyan lassú lett tőle) és száguldozik a gép. pedig csak 1200 Hz, 500 Mb Ram. Mellette van az ASCés az IObit, valamint a A-squared free.
-
Tetete2
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #20143 üzenetére
Köszönet érte.
-
Tetete2
csendes tag
Van egy 6 hónapos (angol) meg egy 3 hónapos magyar free licencem.A 6 hónaposból valahogy nem lehet a 3 hónaposba "átvinni" a licence számot?
-
Tetete2
csendes tag
Ad az kulcsot, ha szépen kérik.
-
Tetete2
csendes tag
Köszönöm a válaszokat, most tettem fel én is kiváncsi voltam, használja e más is.
Frissíthető a Firefox 3.5.4-re, akinek kell és használja. -
Tetete2
csendes tag
Használ-e valaki WOT-ot és mi a tapasztalat?
-
Tetete2
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #19647 üzenetére
Nem olyan sok, programokban kb 10 Gb. Egyebek 40 Gb.
Az Avira, az A-squared és a Sas egyenként 2 órát vett igénybe teljes ellenőrzéssel (igaz egy régi gép 800 Hz, 500 M?b ram). Alegújabb, a 736-os volt fenn. De nem emmiatt lassult be szerintem, hanem régen hetekkel azelőtt letörölt fájlokat vett elő szisztematikusan ellenőrizve, a gép meg csak cammogott.
-
Tetete2
csendes tag
válasz
HZoli87 #19636 üzenetére
Tegnap volt nekem 5-6 vírus a gépemen, ebből kettőt megfogott az Avira, majd utánaküldtem a SAS-t, ami egyet fogott, az A-squared 2-t, Majd ezután még egyet az Avira.
A KAV-ot tettem fel előtte, mert annyian dicsérték a 2010-esnek a legfrissebb változatát, amt mot 2-3 napja adtak ki, de nem birt vele A Kaspersky, először 13 órai vizsgálati időt írt ki, egész éjjel ment reggel is csak 15%-nál tartott és srófolta fel a vizsgálat tartalmát 3,4 majd 5 napra. Amit még nem láttam, hogy a hetekkel ezelőtt letörölt fájlokkal küszködött nagy részletességgel. Meguntam és feltette helyére az Avirát a kémprogi irtókkal az elvégezte 2 óra alatt a feladatát.
Tanulság ráküldöm a winchesterekre a Disk Wiprt (7x-es törléssel), nehogy rég letörölt fájlokkal küszködjenek nekem megint a vírusirtók.Tanulságként irtam le, hogy senki se favorizálja egyik vírusirtót sem.Mert én azt mondom, hogy lehet valakinek a legrosszab, azzal is el van évekig, de ha alegjobb is van fenn, akkor lehet hogy félévente particionálni kell.
-
Tetete2
csendes tag
Nekem legutóbb ( a legújabb változat a 2010-esből) Kaspesky azt csinálta (amikor 4-5 vírus volt a gépemen és telepítettem a KAV-ot), hogy teljes víruskeresést indítottam , először 13 órát írt ki, hogy addig eltart, majd 3, 4, végül 5 napot, pedig csak a 15 %-nál tartott, pedig egész éjjel ment a gépem (még a lassú gépem 800 Hz és 500 Mb) sem indokolja..
De még ez sem semmi,amit hetek óta törölt fájlokat, azok részeit egyenként vette sorba. Nem bírt velük.Küszködött rendesen. Az Avira (SAS, A-squared) trió kivégezte őket. Hogy hol szedtem össze őket, igyekeztem.Ráküldöm a Disk Wipert hadd takarítson (7x-es törléssel).
Ennyit az agyondicsért Kasperskyről ( igaz, hogy a nagy ellenlábasa a Norton meg még ehhez képest sincs a fasorban sincs). Azt is használtam mintegy két évig (a 6-7-es változatokat).
-
Tetete2
csendes tag
válasz
etele34 #19586 üzenetére
Honnan tudod, hogy nem kell mellé más, ha meg sem próbáltad? Egyetlen véleményt nem lehet sokra tartani. Én ismerek sok olyan embert, aki csak windows tűzfalat és mellette csak egyetlen viruskeresőt használ évek óta (5-6 év) és elégedett vele. Ha nem jársz olyan helyeken, akkor ez is tökéletesen elég.
De amikor ezek feltettek Internet Securityket ( Norton, Kaspersky,F-secure), mindig kaptak rendesen vírusokat, volt amikor csak a formatálás segített. De az is lehet, hogy ilynkor jobban támadják a gépet (a konkurencia). -
Tetete2
csendes tag
válasz
etele34 #19584 üzenetére
Akkor használd egészséggel, mi meg majd mást. Most éppen Az Avira megy az Outpost Firewallal, kiegészítőnek A SuperAntiSpyware és az A-squared. Ez a Kaspersky mellett is kellene, akkor meg minek a Kaspy, jó dizájnja miatt legfeljebb. Én free licencel használhatnám mind a kettőt, mégsem teszem. Ezzel a két ingyenes kiegészítővel tökéletesen meg vagyok elégedve, de az Avast is jó kiegészítőkkel ( van hozzá egy 1,5 éves free licencem, ezzel ment vagy 3 évig, most is menne, de próbálgatom az Avirát).
Az Avira sem tökéletes, kémprogik nélkül nem lenne jó, de melyik lenne az? Én még nem találtam olyat.
-
Tetete2
csendes tag
Igazad van, bármelyiket feltettem a Kasperskyből (KAV, KIS), nagyon hamar levettem. Többször feltettem, mert mindenki dicsérte. Rossz. Ami jó volt még azok: Kaspersky 5, 6 és még a 7.Ekkor a többiekhez képest, karhosszall jobb volt, de úgy látszik lemaradt., sokat költ a dizájnra (mint a fiatal nők).
-
Tetete2
csendes tag
Hojjan jó lesz szűkösebb időkben......
-
Tetete2
csendes tag
Ezt használta-e már valaki?:PC Tools ThreatFire 4.6.0.19
-
Tetete2
csendes tag
válasz
csaba1203 #19502 üzenetére
Nekem is csak a 6-os és a 7-es tetszett (nagyon jól lehetett konfigurálni a tűzfalat is, te szabhattad meg egyenként ki léphet a gépedre, illetve mit engedsz ki stb.) de most inkább csak a tetszetős külső, ugyanúgy mint a Nortoné ( a programok lehülyítésvel), meg is látszik a Nortonon, mennyire leszerepelt.
Én egyetlen összeállítást sem favorizálok, mert már próbálkoztam az itt legjobb összeállításokkal, de semmivel sem volt jobb, mint pl. az Avast és a Outopst Agnitum tűzfallal. Ment mint a villám, de legjobb összeállításnál (legalább is amit annak tartanak) pár óra alatt hatalmas trójaikat kaptam, 1-2 nap alatt a gép belassult, 6-7 programvariáció után visszatértem a megszokotthoz ( persze ezzel is be lehett faragni, de akkor már nem mindegy?).
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Diablo 3 Collector's Edition
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest