- Videós, mozgóképes topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
Koszonom a segitseged, egyelore visszavittem neki a gepet a clouddal megerositve, mert barmelyik nap mehetnek hozza bekotni a netet es igy legalabb meg tudjak nezni, hogy minden okes e. De ki lesz cserelve egy p4 cerka/pentiumra legalabb 512 memora, az meg pitianer osszegbol kihozhato es boven megfelel a celra.
-
Koszonom uraim, nekiugrok a cloudnak!
-
Az avira mennyi gepet eszik, nem tudja valaki?
-
Miert mondanek csodot? Egy ilyen hulladekkal nem fogok kinlodni, ha nincs ertelme. Vegyen egy masik gepet es rendbeteszem neki. Ha a trabant utan odakotod az ifat es nem huzza el, az nem a trabant hibaja szerintem.
(#47476) laca026 Koszonom szepen a lehetoseget, de linux nem lesz semmikeppen, az okokat leirtam. Nem szeretnek minden aprosagert kerdeseket feltenni.
(#47477) Stephan89 Lehet atsiklottam felette. Ez jo virusirto, hasznaltad mar?
-
Probaltam feltenni az essentialst, de valami csomag kell neki, erre nezem , hogy sp3 kell neki. Na mondom befrissitem ra, erre 30 perc alatt csak a leltart kezdte el, szoval lelottem a francba. Anelkul nem lehet valahogy felnyomni?
Tudnam miert vallalok el ilyan sz@rsagokat.
-
Bocsi, azt elfelejtettem, xp home sp2 van fent rajt.
(#47461) Core2duo6600 Szerintem akkor megprobalom azt, tuzfalnak eleg a windows-e? Olyan ember fogja hasznalni, aki semmit sem ert hozza.
Amugy a sep-et hasznalom evek ota, 4 gepen van fent es sosem volt problema.
(#47463) lck Igy is 128 mega volt csak bent, en tettem bele meg egy 128-ast. Az a baj, hogy a proci is gyenge. Meg a memoval ellenne, mert kb 190 megat eszik a win a sep-el egyutt, csak a procko is halal.
Tuzfalnak esetleg Agnitum Outpost Firewall Pro 7.0.4? Itt irta Goodspeed, hogy az jo parositas.
-
Sziasztok!
Szeretnek segitseget kerni. Adott keresztmuterom gepe, P3 600mhz 256 mb memoval es szeretne rajta netezni. Mondom felnyomom ra a sep-et, de total kiuti a gepet, szoval ez nem lesz jo igy, le is szedem gyorsan.
Tudnatok esetleg ajanlanii ra egy virusirto+tuzfal parost, ami azert eldocog rajta? Gondolkodtam a security essetials-on, de nem ismerem es amelle meg mindig kell tuzfal.
Koszi elore is.
-
válasz
MolnárPéter #3172 üzenetére
Jó dolgok ezek. 3 hónap alatt azért ki lehet tesztelni rendesen. Mondjuk nem verték valami nagy dobra az tuti.
-
válasz
MolnárPéter #3166 üzenetére
Köszike. Ki is fogom próbálni!
Ez hogy lehet egyébként, hogy 90 napig lehet használni?
-
Most nézem egyébként, hogy a 2007-ben is van valami sonar cucc. Az előbb telepítettem a másik gépemre a NIS-t és a liveupdate-nél megjelent az is, hogy letöltötte és frissítette a szolgáltatás, vagy az adatbázisát. Valami sonar "mittomén" technology volt a neve.
Kár, hogy nem csináltam screenshotot.
-
-
Pontosan tudom, hogy ezért nincs bent telefonos aktiválás, csak netes. De gondolom ez is meglesz oldva előbb-utóbb, ahogy minden más meg lett eddig. Ha meg mégsem, akkor marad a 2007.
Ha nem muszály, akkor nem fogok ezért is fizetni. Neked is biztos van olyan program a gépeden, ami nem eredeti, szóval ezt a vonalat légyszi hanyagoljuk.
-
-
Egyik havernál feltettem az ESS helyett a NIS2007-et és talált is két vírusos exe filet, amire az ESS fittyet hányt rendszervizsgálatkor. Szóval a vírusok terén se ér szart se, pedig azok ellen állítólag k@rva jónak kéne lennie.
-
Méegyszer mondom, nem a nodot védem. Én a NIS-t használom vagy öt éve és semmi gond, szóval arra azt mondhatom, bevált és meg is tartom.
A nod állítólag az egyik legjobb a vírusok ellen, inkább a spyware elleni gyengeségére panaszkodnak. Ép ésszel nem tudom felfogni, hogy ha több tízezer embernek tökéletesen működik és vírusmentes a gépe, akkor némelyeknek hogyan lehet 10-20 vírus a gépén a nod mellett és egyáltalán bármilyen vírusírtó mellett.
Persze neked ettől még nem lesz jobb, csak kicsit furi. -
Nem a nodot védeném, mert nem érdekel, de ott valami más is lehetett. Szinte az elsők között mennek ki a frissítések az esettől, tehát fel kellene, hogy ismerje őket. Akkor hogyan éldegélt ott 18 vírus? Másnál miért nincs egy sem?
Le merem fogadni, hogy bele volt piszkálva, vagy le volt állítva az auto protect.
-
Neked valami üldözési mániád lehet.
Egyébként kipróbáltam az oldalt, amit küldtél pü-ben ( a phazeddl) és sem a NIS sem az ESS nem jelzett semmit, ahogy a spyware írtók sem és gyanús processz sem fut. Szóval elég érdekes, hogy nálad egy csomó oldalon vírusok jönnek elő, viszont senki másnál nem.
Aktív témák
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen videókártyát?
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Yettel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest