Aktív témák
-
78zolika
senior tag
Sziasztok ! Jó reggelt mindenkinek !
Segítség kellene ! A laptopról leszeretném szedni a Mcafee Total Pro -ont de ha törlöm újra indításnál nem indul el a Win 7 kék halál lesz Csökkentet módban elindul ott visszaállítom a gépet egy korábbi időpontba újraindul és minden szuper de a Mcafee T p is fönt van . 3 féle képen próbáltam törölni a gépről 1 - Win programok törlése 2 -CCleaner 3 --
Revo Uninstaller de mindig ugyanaz lett az eredmény Mit tanácsoltok ??Nem ide tartozik de
Gondolkoztam hogy újrarakom a Win 7 de tele van a gép kb 70 GB ( Képek ,zenék,filmek ,munkához kapcsolódó cuccok ) ezt mindet DVD -re kiírni (megőszülök tejesen ) Hogy lehetne valahogy összekapcsolni a laptopot asztali gépel (XP ) és arra átmásolni az adatokat Mit kel beállítani megosztási központ ? tűzfal ? , Ruter ? akinek van ötlete hálózati téma ügyben privátba Ezer köszönet
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged