Hirdetés
Aktív témák
-
12-es csaj
senior tag
válasz
blattida #41608 üzenetére
Olyan nincs, hogy magától kezd letöltődni?
Pl. iframe-mel kapcsolatban van a kártékony oldallal, és megkezdődik a letöltés?Kísérletezgettem kicsit FrontPage-ban, még régebben. Kettéosztottam frame-kkel (én írtam be a kódot, kézzel), a baloldali az EICAR letöltési linkjére hivatkozott, a jobb oldali, már nem emlékszem, mire. Mikor FrontPage-ben megnéztem (ugye ott van olyan lehetőség, amellyel megnézheted, mintha a böngészőben lenne), akkor letöltődött az EICAR az ideiglenes netfájlos mappába. Pedig csak megtekintettem az oldalt.
Na, én ilyesmit tudok elképzelni a valóságban is.
Ha pl. van egy iframe-fertőzés, akkor vagy blokkolja a vírusirtó az egész oldalt, vagy elkezdődik a letöltés. Mondjuk nyilván még akkor is felismerheti a vírusirtó a leérkezett cuccokat.
Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest