- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Canon EOS DSLR topic
- ASUS notebook topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen TV-t vegyek?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
volvoguy
addikt
sziasztok.
egy pár kérdésre szeretnék választ kapni.
Az első, hogy a Colin Mcrae Dirt demo-t szeretném futtani, és az F-secure blokkolja, mondván a játék a rendszert akarja módosítani, és kártékonynak ismerte fel. ezt kétlem, mert szoftverbázisról töltöttem, és ez hivatalosan kiadott demo, tehát nem valószinű hogy virusos. de nekm csak az f-secure, hanem a service pack is kiirt valami engedélyezést is....a második, hogy a bitdefender av 2008-am jelzett a napokban, hogy virus van a gépen, valami system volume-t láttam kiirva.....most futtattam teljes rendszervizsgálatot, és nem talált semmit...mi lehetett akkor az a kiirás
A harmadik lényegebben egyszerűbb kérdés. Ha a gépen lévő mind2 virusirtó sem talál fertőzést, akkor mennyire bizhatom meg az eredményekben?
Aktív témák
- Diablo 3 Collector's Edition
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest