Aktív témák
-
puttputt
őstag
válasz
islorinc #13826 üzenetére
isolorinc:
Nem teljesen értek ezzel egyet.
Egyrészt, sosem véletlen, ha az Avira "kiabál" rapidra. Nekem pl. engedett letölteni biztonságos, ugyanakkor nem túl "finom dolgokat" magában foglaló csomagot is, anélkül, hogy szétkapta volna, mint ESS, amelyik úgy elintézi néha, hogy akárhányszor letöltöd, egyszerűen sosem marad meg a vinyón, mert tárolta magában, hogy a file káros.
Avira tényleg csak szélsőséges esetben szólt be letöltésnél, de nem kötelez arra, hogy ne használd a file-okat.
A gamespot meg... nos, ha figyelmesen elolvassuk ezt, akkor:
[Gamespot Malware]
(tegnap készült)
Elképzelhető, hogy volt gond a honlapjukkal és nem fals riasztás eredményét láthattam, én pl. kifejezetten örültem neki, hogy egy ottani user nem tudott élni a "hatalmával" a gépem felett..., mert vannak érdekes Malware-ek...
Az, hogy Avira Premium blokkol, lehet, azért van, mert túl magason, legmagasabban van a heurisztika. (Szedd lejjebb, pl. medium-ra.) Nálam spec. ESS4 és Norton360 tűzfala szedte szét a netkapcsolatot.
Nagyon csendesen frissít, nálam nem lassítja a gépet, max. 10 óra bekapcs. után érezni instabilitást, de lehet, inkább az alkatrészek miatt. Neked, egyébként milyen géped van?
Pedig én következőnek pont a KIS-vel szemezek..., meglátom még.Narxis - Mindjárt csekkolom az "ajándékcsomagot"
Jutottál vmire. a *.jarral?
Aktív témák
- Autós kamerák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elite: Dangerous
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Xbox Series X|S
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest