- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Acer notebook topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ZIDOO médialejátszók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- TCL LCD és LED TV-k
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
Aktív témák
-
HarryPotter
őstag
válasz
h_143570 #1134 üzenetére
srácok, belinkelnétek a av comparatives hivatkozott tesztjét? azért érdekelne ez közelebből is. köszi előre is. pandaval én is szakítottam: kevés dolgot utálok úgy, mint a trehányul megcsinált dolgokat, és sajnos a panda erre emlékztetett -- talált valami gyanús dolgot az egyik scan-nél. nem tudta mi az, de gyanús volt. felkínálta, hogy elküldethetem a panda labs-hoz (egyszer már volt ilyen: logitech egér diver, lsd fentebb), szóval mondtam, küldje. de nem sikerült - a tűzfal nem engedte ki. na mondom király, most mi legyen? letörölni nem akarom, azt se tudom mi, lehet hogy téves, és valami kulcsfontossággú file. elküldeni meg nem tudtam, hogy bevizsgálják. és a legszeb, hogy a panda ajánlotta fel elküldésre, aztán blokkolta is le a kimenő üzenetet. uninstall lett a vége.
Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest