Hirdetés
Aktív témák
-
HarryPotter
őstag
válasz
h_143570 #1134 üzenetére
srácok, belinkelnétek a av comparatives hivatkozott tesztjét? azért érdekelne ez közelebből is. köszi előre is. pandaval én is szakítottam: kevés dolgot utálok úgy, mint a trehányul megcsinált dolgokat, és sajnos a panda erre emlékztetett -- talált valami gyanús dolgot az egyik scan-nél. nem tudta mi az, de gyanús volt. felkínálta, hogy elküldethetem a panda labs-hoz (egyszer már volt ilyen: logitech egér diver, lsd fentebb), szóval mondtam, küldje. de nem sikerült - a tűzfal nem engedte ki. na mondom király, most mi legyen? letörölni nem akarom, azt se tudom mi, lehet hogy téves, és valami kulcsfontossággú file. elküldeni meg nem tudtam, hogy bevizsgálják. és a legszeb, hogy a panda ajánlotta fel elküldésre, aztán blokkolta is le a kimenő üzenetet. uninstall lett a vége.
Aktív témák
- Monitor hiba topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- Formula-1
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest