Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zodo

nagyúr

superskan és AndrisBoy

Ti ragaszkodtok a pc házatokhoz csak már kissé elavult vagy ritka és drága ill. gyenge kártyákat tudnátok beépíteni.
    Tipp:
    Alaplap csere. pl. m-atx akár a mostani int.vga-k és azok fejletségi szintje már lehetővé teszi a HD-s anyagok lejátszását.
    Ha még játszani is akartok akkor ott a Pci-e 16x-os csati az alaplapon és nem kell több ezerét riser card-ot vennetek.
    Indoklás: Anno én is így tettem egy Hp D530 SFF házába egy Gigabyte GA-MA78GM-S2H rev1.1 -es alaplapot amin csak egy HD3200 int.vga található. Ma már jóval jobbakat is kapni. Ház gyári 185W-os tápjával tökéletesen kielégítette az irodai, filmnézős ill. kevés játék igényemet.

Azt a Pci-e csati fűrészelést vagy csatlakozó hátának kitörését, pedig nehogy má :Y
    Olyan riser card, pedig nincs amelyik 1x =>16x-ossá alakít.

(#265) picur220

Képen lévő kártya egyáltalán nem Low profile!
    Ez most a "Milyen vga-t ?" topik? :U
    ,pláne Agp port-hoz és kizárólag Low profile kártyákat fogadó házba.

(#271) Gercsa

Létezni, létezik, de szerintem az egy 5450 és nem 5550-es kártya, ahogy d@minator is írta.
    Webshop-ok képei nem minden esetben azonosak a tényleges kinézettel, ezért is szokták oda írni (már aki) , hogy "megjelenés hasonló" , stb.
    Amúgy 2010 második negyed évétől lehet hozzájutni a gyártó híreiből kibogarászva.
    Nem csak ehhez amit linkeltél 5450 ill írtál 5550-hez, hanem a 5570-hez is, persze még mindig low profile-ról beszélünk..

(#277) AndrisBoy

4670-ből nem nagyon találsz low profile kártyát, de 4650-ből már igen.
    , de ez még mindig nem Agp portba való, mint ami neked van az alaplapodon!!!!

(#280) nehezgep

Szerintem add el így vga nélkül. Amit be tudsz tenni az drága is és nincs sok értelme ezzel bajlódni.

(#282) shteer

Szép kártya :C , de még mindig, nem kellett senkinek?

Új hozzászólás Aktív témák