- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED monitor topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
superskan és AndrisBoy
Ti ragaszkodtok a pc házatokhoz csak már kissé elavult vagy ritka és drága ill. gyenge kártyákat tudnátok beépíteni.
Tipp:
Alaplap csere. pl. m-atx akár a mostani int.vga-k és azok fejletségi szintje már lehetővé teszi a HD-s anyagok lejátszását.
Ha még játszani is akartok akkor ott a Pci-e 16x-os csati az alaplapon és nem kell több ezerét riser card-ot vennetek.
Indoklás: Anno én is így tettem egy Hp D530 SFF házába egy Gigabyte GA-MA78GM-S2H rev1.1 -es alaplapot amin csak egy HD3200 int.vga található. Ma már jóval jobbakat is kapni. Ház gyári 185W-os tápjával tökéletesen kielégítette az irodai, filmnézős ill. kevés játék igényemet.Azt a Pci-e csati fűrészelést vagy csatlakozó hátának kitörését, pedig nehogy má
Olyan riser card, pedig nincs amelyik 1x =>16x-ossá alakít.(#265) picur220
Képen lévő kártya egyáltalán
nem Low profile!
Ez most a "Milyen vga-t ?" topik?
,pláne Agp port-hoz és kizárólag Low profile kártyákat fogadó házba.(#271) Gercsa
Létezni, létezik, de szerintem az egy 5450 és nem 5550-es kártya, ahogy d@minator is írta.
Webshop-ok képei nem minden esetben azonosak a tényleges kinézettel, ezért is szokták oda írni (már aki) , hogy "megjelenés hasonló" , stb.
Amúgy 2010 második negyed évétől lehet hozzájutni a gyártó híreiből kibogarászva.
Nem csak ehhez amit linkeltél 5450 ill írtál 5550-hez, hanem a 5570-hez is, persze még mindig low profile-ról beszélünk..(#277) AndrisBoy
4670-ből nem nagyon találsz low profile kártyát, de 4650-ből már igen.
, de ez még mindig nem Agp portba való, mint ami neked van az alaplapodon!!!!(#280) nehezgep
Szerintem add el így vga nélkül. Amit be tudsz tenni az drága is és nincs sok értelme ezzel bajlódni.
(#282) shteer
Szép kártya
, de még mindig, nem kellett senkinek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- GAINWARD GeForce RTX 5070 Python III 12G - 36 hó garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest