- RAM topik
- Riasztó topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
superskan és AndrisBoy
Ti ragaszkodtok a pc házatokhoz csak már kissé elavult vagy ritka és drága ill. gyenge kártyákat tudnátok beépíteni.
Tipp:
Alaplap csere. pl. m-atx akár a mostani int.vga-k és azok fejletségi szintje már lehetővé teszi a HD-s anyagok lejátszását.
Ha még játszani is akartok akkor ott a Pci-e 16x-os csati az alaplapon és nem kell több ezerét riser card-ot vennetek.
Indoklás: Anno én is így tettem egy Hp D530 SFF házába egy Gigabyte GA-MA78GM-S2H rev1.1 -es alaplapot amin csak egy HD3200 int.vga található. Ma már jóval jobbakat is kapni. Ház gyári 185W-os tápjával tökéletesen kielégítette az irodai, filmnézős ill. kevés játék igényemet.Azt a Pci-e csati fűrészelést vagy csatlakozó hátának kitörését, pedig nehogy má
Olyan riser card, pedig nincs amelyik 1x =>16x-ossá alakít.(#265) picur220
Képen lévő kártya egyáltalán
nem Low profile!
Ez most a "Milyen vga-t ?" topik?
,pláne Agp port-hoz és kizárólag Low profile kártyákat fogadó házba.(#271) Gercsa
Létezni, létezik, de szerintem az egy 5450 és nem 5550-es kártya, ahogy d@minator is írta.
Webshop-ok képei nem minden esetben azonosak a tényleges kinézettel, ezért is szokták oda írni (már aki) , hogy "megjelenés hasonló" , stb.
Amúgy 2010 második negyed évétől lehet hozzájutni a gyártó híreiből kibogarászva.
Nem csak ehhez amit linkeltél 5450 ill írtál 5550-hez, hanem a 5570-hez is, persze még mindig low profile-ról beszélünk..(#277) AndrisBoy
4670-ből nem nagyon találsz low profile kártyát, de 4650-ből már igen.
, de ez még mindig nem Agp portba való, mint ami neked van az alaplapodon!!!!(#280) nehezgep
Szerintem add el így vga nélkül. Amit be tudsz tenni az drága is és nincs sok értelme ezzel bajlódni.
(#282) shteer
Szép kártya
, de még mindig, nem kellett senkinek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Robot fűnyírók
- EAFC 25
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali játékos kérdések órája
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Autós topik
- Politika
- RAM topik
- További aktív témák...
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest