Hirdetés
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Lézervágás, gravírozás
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BIOS frissítés
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.gyula1983
tag
Kb. 9 éve vettünk egy 107cm Sharp fullHD LCD tévét, 4 méterről ágyból néztük. Normál TV adás illetve max. 720p felbontású filmek számítógépről. 1-2 hét múlva mindketten azt gondoltuk, csak még nem mertük mondani, hogy ez a tévé nem is olyan nagy, pedig akkor nagy előrelépés volt.
2 éve vettünk egy 140cm LG UHD tévét, 1-2 hét alatt megszokta a szemünk 3,5m-ről, nem volt az se nagy, HD adású tévék ritkán, gyakrabban számítógépes tartalom.
Kb fél éve egy ACER H7550ST projektor került a nappaliba, 4m-ről 130coll (3,30m) képátló, fullHD, körben minimum 0,5m sávban matt feketére kenve a fal (mennyezet). Az valami elképesztő. Azóta egyszer a tévén akartam megnézni egy filmet, 140cm, zavarta a szemem, mondom majd projektoron.
Szerintem a méret a lényeg. TV adást ma már csak háttérzajnak, ott a Netflix, youtube, vagy a letöltött tartalmak. A sok reklámra nem vagyok kíváncsi. Kipróbáljátok egyszer a projektort, utána tévé sem kell majd.
Ha már TV, akkor LG OLED. De az meg aranyárban van. (mármint normális méretben, 140cm+) Bár projektor után szerintem már az sem kéne...
-
Klaudics
újonc
50" felett szerintem már nem TV-ről, hanem inkább "kijelzőről" beszélünk.
-
Balázs Z.
tag
Én a sok magyar és külföldi fórumon olvasott leírás alapján aggódtam, hogy "kicsi" lesz az 50-es TV.
Hát nem az.
Sőt, (nekem) irritálóan nagy, nem "olvad bele" a berendezésbe, olyan, mintha a nappali fókuszpontjába került volna egy kurvanagy fekete négyszög.
Persze filmezni jó, de még jobb volna, ha valahogy el lehetne rejteni, mikor nincs használatban.Mielőtt mindenki megsértődik, akinek nagy tévéje van, elmondom, hogy a TV egy mindössze 50m2-es lakásban van, ahol ketten lakunk. Egy, a jelenleginél jóval nagyobb nappaliban (30-35+ m2) már talán nem lenne ilyen hatása.
Most egy kicsit proli hatása van az "óriási" tévének, mintha e körül forogna az életünk...
-
Klaudics
újonc
Végre sikeredett, sok cécó és hűhó után, cserebere ide oda végre megtaláltam az ideális TV-t és a méretét. SONY KD49XF9005 49" 330 cm-ről az ágyból
-
Klaudics
újonc
Nem értek ezzel egyet. Éppen egy friss vásárlású 55"-os 4K LED TV-vel vívódom. 3.40-ről nézem és hatalmas, nem lehet megszokni. Illetve legtöbbet a TV csatornákat nézem, és a HD csatornák is ilyen távolságnál ilyen távolságból szőrös, szemcsés képet eredményeznek. Tehát kijelenthetem, ha nem csak digitális tartalmakat FHD film, játék stb.., hanem TV csatornákat szeretnénk nézni igen is számít a megfelelő méret. Ma érkezik egy 49"-os bízom benne, hogy megfelelő lesz, és megoldódik a problémám.
-
Klaudics
újonc
Mekkorát? Milyen távolságból?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest