Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ez_meg_emaz

    őstag

    válasz csokis26 #2038 üzenetére

    Hát MM, satrurn. Ien helyekre nem lehet számítani ezt már énis megtanultam. Saturn van csak nálunk. Benéztem hogy kb mennyi lehet egy cx300 (bár nemhittem hogy lesz) és nem volt. De mx széria volt pl. Én infopatika egyik forgalmazojánál vettem a meizu-t és ott volt cx300 is. De 10k sok egy csupán szavatos fülesért. Ugyhogy a cx300-at megkockáztatom sennheiser kollegátol beszerezni postai uton. Igaz igy se olcso mert 6-6.5k de mégmindig jobb mint a 10k.
    Nekem azt mondták ha firmwire-t akarok frissíteni csak vigyem be, megcsinálják. Tök rendes volt a csávo. Mielőtt megvettem beszéltünk vagy fél orát. Csak én voltam bennt(egy ien kicsi helység egy 10-es aljában). Ráadásul olyan mázlis vok hogy 15perc gyalog busszal meg 5-10perc-re van, szal akármikor átugorhatok. Tom ez nem vigasztal csak gondoltam énis leírom. Ha énsem kaptam volna győrben énis pestről venném. Csak asztem azért vetted pesten hogy 5k-t megsporolj.

    ''És az egészben a felháborító, hogy akinek a saját hibájából romlik el, vígan újságolja, hogy kicserélték neki egy vadi újra.''

    Amugy ha arra gondolsz hogy rossz firmwire-t tett rá, cserélték, aztán összetörte és visszavették az djtoomi volt és ő vhogy neten, apron talált rá a cuccra.

Új hozzászólás Aktív témák