Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Charlie61

csendes tag

válasz InThaBox #529 üzenetére

Szevasztok.

Tegnap véletlenül akadtam erre a fórumra, a készülékem kora alapján én is indíthattam volna. :)
    Nekem már múlt év szeptembere óta van egy 1 G-ás X6-os lejátszóm. Az Infopatikából vettem anno. A bal oldali fülesben bizonyos frekvencián zizegés, rezonancia volt hallható, visszaküldtem, postafordultával kaptam egy másikat. Pirospont a hozzáállásukhoz.
    Az egyedüli hiba? amit ennyi idő alatt tapasztaltam, ha bekapcsolom a folyamatos lejátszást az összes mappára, és később amikor cserélődnek a zenék, azokat már nem veszi bele. Újra be kell állítani. Szerintem ez természetes.
    Amit itt többen is írtak, a hosszabb mixekről, nálam nem jelentkezik. (Ahol kikapcsolom, onnan folytatja, a gyorstekerés is valóban gyorstekerés, a VBR számoknál szintén rendesen működik.)
    Az enyémben a fw. 5.105 , ha nincs gond, miért is kell frissíteni? Mennyiben tud többet pl. a 6.002?
    A hangja nekem jobban tetszik, mint amiket akkoriban, illetve azóta próbáltam.
    (Creative, Samsung, Iriver ...)
    Ez szerintem annak is köszönhető, hogy a hozzá adott füles vagy Sennheiser MX 300, vagy nagyon jól sikerült klón. Van egy MX 400-as fülesem, ezzel összehasonlítva, nem sok a minőségbeli különbség.

InThaBox

Ha még garis, és nem azért romlott el, mert elszakítottad a vezetéket, vagy egyéb látható sérülés nélküli hiba, akkor szerintem gariba cserélik.

Új hozzászólás Aktív témák