Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ithomas
őstag
Szerintem felesleges vitatkozni ezen a beépitett VS cserélhető akksi témán!
Ha nem lett volna pár 2300 és 2500 mAh-ás akksim akkor biztos beépitett akkuval vettem volna,de mivel volt,így eszem ágában sem volt a beépitettel járó kompromisszumokat bevállalni.
Egy E5-el napi 2-3 óra használat mellett 2-3 hétig bírja a lejátszó.ha lemerülsz cserélheted!
Nekem ne mondja senki hogy ennél kényelmesebb az hogy 2-3 naponta töltögetni keljen,aztán azt is vagy elfelejted vagy nem...és akkor bizony nincs mit hallgatni,ami kellemetlen...
Ellenben akinek nincsenek AA akksiai, meg töltője, az ha spórolni akar akkor nyílván az X6 mellett dönt.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Politika
- Honor Magic6 Lite - bűvös hatos
- Futás, futópályák
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Sweet.tv - internetes TV
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest