Hirdetés
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nOvOp
senior tag
válasz
adrian.lajos #11 üzenetére
Próbáld meg, hogy kikapcsolod a képjavító beállításokat.
-
adrian.lajos
csendes tag
Nekem egyetlen egy gondom van vele a szoftveren kívül. Bemenettől és apptól függetlenül néha mintha kicsit szaggatna a kép. Ezt tapasztaltam úgy mond natív appnál, chromecast-nél, apple tv-nél.. Net mindenhol kábelen ment, kivéve a chromecastnél, mert ott nem volt opció...
-
zseko
veterán
Na erre kiváncsi leszek, mennyire mennek vissza, vajon a 2021-es tévékre is érkezik vagy szarnak az egészbe és majd csak a 2023 és újabbak fogják megkapni.
-
zolem
aktív tag
Végülis stabil, csak nem működik rajta sokminden. Számomra alkalmatlan a használatra. De a Xiaomi stick megoldotta a problémát, azon minden elérhető még a 4k hdr, is és az összes app amire szükségem van. A stabilitás problémája még nem merült fel. Innentől kezdve csak bekapcsolni kell a tv-t mint monitor.
-
zolem
aktív tag
Én már megástam a sírját, várom,hogy betöltse méltó helyét. Egy ótvar az egész és szerintem marad is. Szívesebben váltanék androidra.
-
törölt tag
Vajon lehet majd a régebbi tévéket erre frissíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest