- Egérpad topik
- RAM topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SONY LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
Ehhez képest az MSI + Asrock volt az amelyik nem akarta megsütni az X3D procikat az AMD által is túlzásba vitt értékeket még megfejelve egy kis saját tuninggal.
"egyszer volt egy alaplapom, hibás volt"
Nekem is, csak Gigabyte volt, sorjás volt vagy 30 CPU láb a foglalatban, a procit betéve el is hajlott mind (az érintkezősáv közepén, tehát még csak azt se lehet mondani hogy ferdén lett rárakva a proci, mert akkor a szélén miért nem? meg aztán 2 sarok közt félúton fizikailag se jön ki a matek). De ettől még nem lesz minden Gigabyte cucc szar. Legutóbb 20 terás WD Goldot kaptam gyárilag nem indulósat, most akkor a WD is szar? Az az 1 alaplapod egy kivétel volt csak, nem az átlag.
-
Dragon3000
nagyúr
Az egérről annyi a véleményem, hogy nem a fő piaca a cégnek, nem is vennék ilyen cégtől egeret. A másik, két termék miatt lefosozni egy céget nagyon vicces dolog, ha mindenki így gondolkodna, már nem maradna cég, akitől bármit is lehetne vásárolni.
Adatlapod szerint asus alaplapod van, amennyi szart a piacra dobott már az a cég, akkor nem is értem miért tőlük vásároltál alaplapot. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest