Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Otthoni időjárás-állomás
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
- 

janos666 nagyúr válasz  Synthwave

üzenetére Synthwave

üzenetéreMint írtam, most szerintem kikapcsolhatatlanul aktív már a GSync-et kiegészítő Vsync, mikor aktív a Gsync. Én kezdettől így nyomtam volna a helyükben, mert félreérthető, hogy a VSync kapcsoló mást csinált GSync mellett, mint anélkül, de ugyan az volt a neve magyarázat nélkül. Szerintem többet árt az, ha bár picit lefarag a késésből az, ha nincs Gsync és limier, de van judder. A judder is rontja a mozgás érzékelését, zavarja az agyad felé a mozgásvektor predikcióját. 
 Lehet, hogy spórolsz mondjuk 5ms-t, de nem azt látod, hogy picit simítva merre megy és milyen gyorsan, hanem azt, hogy remegve/ugrándozva megy valamerre, közben mint ha meg-meg torpanna, megugrana. Számszerűen pontosabb időben az, ami meg tud jelenni, de te egyenletesen mozgatod az egeret, mégis darabosan mozog a kép...
 Szóval én online "verseny" játékhoz is GSync-et, és mellé vagy -3 limitert, vagy Reflex-et javasolnék...
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Nintendo Switch 2
- Spórolós topik
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- 6 DARAB! DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA IS 7410 7430 7440 7320 5320 5410 5420
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- 480-500-512 gb sata SSDk
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest