Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
Ahogy írták, nálad a proci a gyenge pont. Erős proci, de a mai (1-2 éves) játéknál már érezhetően kevés. Én kb 2 hónapja cseréltem le az i5 9600kf-et és hatalmas boostot adott.
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
Alpi.
addikt
Igen, nekem is fullos így. Legalábbis amíg a cpu bírja, de utána sem vállalhatatlan, de na... Olyan 3.6. Nem jó, de nem is katasztrófa. Igazán ez a kis frame time inkonzisztencia is amiatt zavaróbb, mert előtte tényleg tükörsimán fut. Lehet, el kéne rontani a tetejét és akkor is csökkenne a romlás mértéke.
Igazán a 3060 Ti-vel 1440p-be is játszható lenne szvsz. Erősen Cpu oldalon van a szűk keresztmetszet. Pompás hír egyébként.... Eddig mindig vga oldalról voltam limites, most legalább már ezt is kipróbálhattam.
(mint a Mórickás viccben. Lassan mindenünk megvan, mert már csak ez hiányzott. )ACE- : Az érdekes. Pedig eszi a cpu-t rendesen mindenhol, amit láttam.
Emiatt tűnik úgy sokszor, hoyg nem működnek a felskálázó eljárások, mert nem növeli az fps-t, de ez a cpu limit miatt van. Magasabb fps növeli a cpu load-ot. Ha viszont a cpu már fullon megy, akkor az fps-t sem lehet növelni.
Nézd meg pl. itt a 13900K-t.
220W-ot kér a melóhoz.
Ok, 170 Fps, ami nyílván berobbantja a cpu terhelést, de 75 fps-nél is marad még ebből.
Hacsak nem egy 64 magos Threadrippered van, én arra tippelnék, hogy a monitorozó program füllent vagy nem működik rendesen valami a játékban. Ekkora különbség nem lehet szvsz.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg
-
Alpi.
addikt
Igen, sajna egy 6 magos Ryzen nem elég teljesen. Helyenként elfogy és olyankor beesik az fps. Egyébként egészen addig, amíg a cpu load 85% alatt van, a játék kifejezetten jól fut. Gyönyörű, egyenletes frame time-ok, semmi stutter, semmi drop. Amikor kezd elfogyni a cpu, akkor kerül egy kis zavar a rendszerbe. Ez viszont tök normális ilyen esetekben. A cpu terhelés mértéke nem feltétlen az, de ezzel nem sok mindent tudunk kezdeni. +2 maggal hibátlan lenne. A vga nyaral 1080p @ 75 fps sync-el, azon nem múlik semmi.
[Prológ video] Direkt a prológot vettem fel, hogy ne legyen semmi spoiler veszély. Legalábbis, aki túl van az első 10 percen, annak.
Vram használatról annyit, hogy nálam eddig még sosem volt 6.5 - 6.8 GB fölött. Crash-elések száma : zéró
#178 -ban láthatóak a beállítások, amikkel tolom. A látványra nem lehet panasz szerintem.ui. : Ugyan itt, 2 db. Zen3 magot vennék.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg
-
ACE-
addikt
Nekem is ez volt, 1.5-2 óra játék, majd fagyás, és onnantól 2-3 percenként fagyás... de azt mondják a 30-as szériás RTX-eknek van bajuk az Nvidia driverével, nekem 3070Ti-m van, lehet egy driver frissítés maholnap talán megoldja...
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
addikt
Ezért is említettem meg pluszban a Steam Decket, mert abban lényegében egy Radeon van. Ha azt nézzük, hogy arányosan milyen felbontáson és beállítások mellett milyen gányul fut a játék Decken, akkor én az erősebb Radeonoktól sem várnék sokat.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest