Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
- Hisense LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Androidos fejegységek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Újításokkal gyorsítja a Ryzen AI 300-at az AMD
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Azért ne haragudjon a világ, de milyen szarul megírt játéknak kell lennie annak, ami kikapcsolt lapozófájlnál kifagy.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
addikt
Hát ezen behaltam, új fogalmat nyer a shader építő verseny!
Live tweeting a daring drag race for the ages.
Ryzen 5 3600 has a 22 Minute lead, but the Core i9 12900K is almost catching up!
Who will win the Shader Compilation
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
addikt
Az nagyon meredek!! Lófüttynek kell ide Cinebench meg 3DMark, ha van Last of Us PC benchmarkunk!
Úgy látom, az AMD végre csak elérte célját, lett értelme a sokmagos Ryzeneknek gamingben, a Threadripper innentől kezdve pedig egészen új értelmet nyer!
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Sajnos nincsen, a Firefly Edition lenne, ami kizárólag Playstation Directen elérhető, az meg legközelebb Németországba szállít csak, ami szerintem így 2023-ban kicsit gáz.
-
addikt
Na végre, azért csak megértetted a lényegét annak, amiről a kollégák beszéltek és beláttad a végén, hogy ez így nagyon nincs rendben!
-
addikt
Ezért is említettem meg pluszban a Steam Decket, mert abban lényegében egy Radeon van. Ha azt nézzük, hogy arányosan milyen felbontáson és beállítások mellett milyen gányul fut a játék Decken, akkor én az erősebb Radeonoktól sem várnék sokat.
-
addikt
Ezek, amiket felsoroltál, meg azért az anti aliasing is jobb szerintem, élesebb is kicsit a kép, ez 55 colos FHD TV-n a YouTube videóból is látszik, bár gondoltam arra, hogy a DLSS beépített élesítésének köszönhetően, de én épp szeretem ezt a extra élességet a képen és a PC-s verziójában a játékoknak mindig ezt figyeltem meg(valószínűleg azért, mert a PC-n választhatsz több opció közül, ami élesebb képet eredményez).
De amúgy egyetértek veled, messze nem mutat vizuálisan annyival jobban a PC-s verzió, hogy valaki mindenképpen azon akarja játszani, meg hogy kihányjon 3-szor annyi pénzt egy ekvivalens teljesítményű PC-re, amin még mindig nem fog olyan stabil framemel futni, mint Playstationön...
#69 nanocry
Ez már nem lehet kifogás, mert már létezik erre megoldás Windowson a Directstorage bevezetésével. Ha nem is lenne olyan gyors a betöltés, mint a Playstation 5-ön, de legalább ott lenne a betöltési idő a közelében, de ez olyan messze van tőle, mint Makó Jeruzsálemtől.#64 INGJOKE Szerintem GTX-ekkel nem is nagyon erőltetik a teszterek, de ha megnézzük hogy fut a Steam Decken, akkor arányosan leszűrhető azért, hogy egyáltalán nem rózsás a helyzet.
-
addikt
Na megjött az összehasonlító videó a PS5-ös verzióval:
The Last of Us Part I | PC vs PS5 | Graphics Comparison & Steam Deck PerformanceA játék szép ultrán PC-n, sokszor szebb is, mint Playstation 5-ön, de a teljesítményt nem tesszük zsebre - a játék a jelenlegi állapotában botrányosan szarul fut alacsonyabb beállítások meg bekapcsolt DLSS mellett is, ilyen drága hardvereken ennél lényegesen jobban kéne futnia. A töltési idő szintén komikus, PC-n HDD-n voltunk ehhez hasonló betöltéshez megszokva.
Nem hazudtolta meg magát az Iron Galaxy, csak azt nem értem, a Sony hogy engedhette ezt így kiadni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Autós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- SSD kibeszélő