Hirdetés
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- SONY LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tasunkó
őstag
Apróért megveszik, vagy a reklámok, de hallani hogy a mobiljátékokból sok pénz jön, de még bármilyen minőségű játékkal nálunk se láttam hogy játszottak volna mobilon, a többség ez azt orrtúrás csak telefonon, vagy ablaktörlőlapát vagyok-ot nyomja, meg max ilyen html szintű játékokat, ahol a tamagochi a játszhatóság netovábbja, hogy próbálja mindennap 3x berántani a játékost, de valahogy ezek pénzt gyártanak, most ez a reklámrafordított összeg veszteségét csatornázzák így át maguknak, hogy megnézetik mondjuk százmillió nigériaival a hildegarden kandalló reklámot, azt nem tudom, de biztos van ilyen koeficiens hogy egy svédre juthat akár 10 000 maláj, aki látta a husquarna hómaró reklámját, és még mindig megéri hirdetni.
-
Na azért a switch/steam deck játékok meg az ilyen mobilos játékok, legyen az genshin impact vagy akármi között fényévnyi különbségek vannak. Már csak változatosságban is, én switch-ről tudok nyilatkozni és ott tényleg minden kategória van, talán RTS nincs de lehet csak én nem tudok róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest