Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Regje mindenkinek van a fb-on aki az elmúlt másfél évtizedben internetezett, csak nem biztos hogy ő maga regisztrálta.
On: röviden OpenAI-ék letorrentezett könvycsomagokkal is tréningelték a modelljüket. Nagy pénzük van már belőle, és csak ebből akarnak egy tortaszeletet a felperesek.
-
Z_A_P
addikt
Apropó, Ti még Facebook-oztok ?
Ja, utobbi fel evben kezdtem raszokni*
Elotte 10 evig kb semmi, csak volt regem.
De csak read-only modban vagyok, kommentelni szoktam neha ide-oda, de en nem teszek fel semmit.*Konkretan csoportok kapcsan, epitkezos, kornyekbeli, autos, hobbi, stb
-
Dißnäëß
nagyúr
Mire kimondanak bármit is jogi oldalon, az AI-s cégek már lelopták a nagyját az adatoknak a tanításhoz
Ejnye-bejnye.
Apropó, Ti még Facebook-oztok ?
Más: a forgalom-analitika is erősödik AI-val, érdemes lesz nem csak simán secure kapcsolatokat használni a neten (VPN), hanem szteganográfiát is használni hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Battlefield 6
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- One mobilszolgáltatások
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest