Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
msch
csendes tag
válasz
donsimon72
üzenetére
Igen nagyságrendekkel jobb a helyzet ennél a típusnál, én is nagyon meg vagyok elégedve a géppel. Főleg a kijelző az ami nagyon tetszik, szuper ez a 17-es méret.
d.i.s.t.: Ennek nincs ilyen gondja. Én megcsináltam a 3x-i feltöltést-lemerítést. 5%-ról indult az akkumulátor elhasználódás és most 2% Aida64 szerint!! Szuper, és tényleg jól is bírja, ha energiatakarékosságot bekapcsolod, fényerőt lentebb veszed 5,5-6 de akár a 7 óra sem egy kitűzhetetlen cél vele. Ha már kicsit jobban igénybe veszed azért 3-ra lecsökken. De ez is szép sztem egy ilyen teljesítményű géptől ennyiért

-
d.i.s.t.
tag
válasz
donsimon72
üzenetére
Köszönöm a segítséged,emésztgetem a leírtakat

Bármi egyéb tapasztalatot gyüjtesz,oszd meg légyszi,úgy látom sokakat érdekel a téma
-
d.i.s.t.
tag
válasz
donsimon72
üzenetére
Sikerült tesztelgetned a noti?Van esetleg valamilyen eredményed játékok,hőfokok terén?Tapasztalat a pár nap alatt,akár pozitív,vagy éppen negatív?Írj légyszi pár sort,ha lesz időd

-
Multikiller
tag
válasz
donsimon72
üzenetére
Az 1-2 perc az kevés neki. Nekem a P6812 volt, hogy 20 perc stress teszt után sem ment 75 fok fölé, hiába 100%-on pörgött a Cpu + még hd videót is futtattam mellette, ellenben, ha bekapcsolsz még mellé egy 3d markot, vagy egy játékot egyből szétfőzi magát. Kb. 82 foknál bekapcsolt a szabályzás, ami drasztikus teljesítmény visszaesést produkál arra a pár másodpercre. Ugyanez a visszaesés normál játék mellett is érezhető. Nekem a skyrim, world of tanks, crysis 1 alatt volt ez jellemző. Vannak kevésbé erőforrás igényes játékok, pl. Half Life 2 alatt simán ment minden max beállítás mellett. Ezért kérjük többen, hogy próbáld ki így is, hidd el jobb ha te is tisztában vagy a gép teljesítményével. Ha nagyon melegszik valami, majd hirtelen visszahűl az nagyon nem jó. A nagy hőingadozástól előbb utóbb megadják magukat a forrasztási pontok és elválik a processzor az alaplaptól. A 3 év garancia jól jöhet ilyen szempontból.
-
d.i.s.t.
tag
válasz
donsimon72
üzenetére
Szia!Én is tervezem ilyen noti beszerzését (P7624) rövid időn belül.Engem a terhelés alatti hőmérsékletek érdekelnének.Meg tudnád csinálni Multikiller fórumtárs teszt javaslatát a gépeden?(Stressz teszt + játék,hőfok mérés)
Köszi előre is. -
Rolli
aktív tag
válasz
donsimon72
üzenetére
A procit milyen progival tudod húzni?
-
msch
csendes tag
válasz
donsimon72
üzenetére
Még egy pár hőmérsékleti adatot tudnál írni nekünk, hogy terhelésen és alapjáraton milyen max hőmérsékleteket kaptál?
És azt is h laptop hűtővel érted-e el ezeket az eredményeket vagy sem?
Más:
Ha minden igaz jövő héten érkezik a p7624-esem, remélem ezzel nagyobb szerencsém lesz
A p6812-n hiába csináltam meg a háromszori teljes lemerítést-feltöltést, nem ment lentebb az akksi elhasználódás.
Pedig elvileg így kell.
Már alig várom!! -
Rolli
aktív tag
válasz
donsimon72
üzenetére
Köszi,erre voltam kíváncsi.
Az enyim i3 370-es procival,ami gyengébb,és gt540m-es videókarival csinált 8450 pontot.
Kicsit többet vártam a 630M karitól.Igaz nem rossz,de újabbnak kellene hogy legyen,és jobbnak is elvileg

Sajna szemüveget nem tudok ajánlani

-
Rolli
aktív tag
válasz
donsimon72
üzenetére
Csak nyugodtan

ebbe melyik videókártya van? -
Rolli
aktív tag
válasz
donsimon72
üzenetére
Várom a 6-ot

Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- SzoftverPremium.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest