- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Philips LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Milyen processzort vegyek?
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Fujifilm X
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Multikiller
tag
válasz
donsimon72 #91 üzenetére
Az 1-2 perc az kevés neki. Nekem a P6812 volt, hogy 20 perc stress teszt után sem ment 75 fok fölé, hiába 100%-on pörgött a Cpu + még hd videót is futtattam mellette, ellenben, ha bekapcsolsz még mellé egy 3d markot, vagy egy játékot egyből szétfőzi magát. Kb. 82 foknál bekapcsolt a szabályzás, ami drasztikus teljesítmény visszaesést produkál arra a pár másodpercre. Ugyanez a visszaesés normál játék mellett is érezhető. Nekem a skyrim, world of tanks, crysis 1 alatt volt ez jellemző. Vannak kevésbé erőforrás igényes játékok, pl. Half Life 2 alatt simán ment minden max beállítás mellett. Ezért kérjük többen, hogy próbáld ki így is, hidd el jobb ha te is tisztában vagy a gép teljesítményével. Ha nagyon melegszik valami, majd hirtelen visszahűl az nagyon nem jó. A nagy hőingadozástól előbb utóbb megadják magukat a forrasztási pontok és elválik a processzor az alaplaptól. A 3 év garancia jól jöhet ilyen szempontból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos autók - motorok
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest