Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Debilon
addikt
üdv!
tegnap este megzakkant az MPC-HC-m.
DVI-HDMI átalakítóval van rákötve egy Philips LCD TV-re, tegnap előttig rendesen ment (felbontás, képarány) a lejátszás. tegnap mikor átváltottam a TV-t a sz.gépre, akkor a videokat 4:3-ban jelenítette meg, aztán ki-be kapcsolás után a monitor felbontásán 1440x900-ban ment a TV.catalyst-ban a másodlagos kijelző visszaállítódott 1440x900-ra, valamint az overscan is alapra állt, visszaraktam 1080p-re, overscan-t beállítottam
jelenleg ott tart a dolog, hogy szerintem még mindig 1440-ben megy a video a TV-n
MPC-ben a beállításoknál, a Teljes képernyő menüben be van állítva a display2.
az automatikus teljes képernyős mód használata nincs bejelölve, de ott a listában nem is szerepel 1920x1080 csak az 1440x900, ez így normális? mert eddig nem is figyeltem, hogy ebben minek kéne lennie amíg rendesen működött? mert szerintem a display2 felbontási adatainak is benne kéne lenniemég mindig úgy érzem, hogy valami nem OK az eddigiekhez képest
VGA egy Radeon 4830
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest