Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Nyomtató topik
- Projektor topic
- Hobby elektronika
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Ebben az összefoglalóban megtaláljátok a leírást arról, hogy hogyan állítsátok össze magatoknak egy saját sorozat illetve filmes jukeboxot. Az eredmény ehhez hasonló lesz:
Új hozzászólás Aktív témák
-
hriska
aktív tag
Leírtad a választ!
Nem kell ide-oda dugdosni,ide-oda másolgatni!Idő és energia megtakarítás
Valamint egy hálózat nem csak egy médialejátszóról szól!A hálozatodon (pl.NAS) tárolt dolgokat bárhonnét eléred,akár mobilról is,valamint egy hálózatra több tv,médialejátszó,stb. köthető(#1777) TVMaci:
"Jó lenne már ebben a topicban végre nem csak ezt a hálózatos szerencsétlenkedést olvasni."Ha nincs gond a lejátszóval,akkor miről írkáljanak szerinted az emberek?Írják le napjában tízszer hogy minden milyen faxa,meg jó?
[ Szerkesztve ]
-
hriska
aktív tag
válasz
mikoljan #1734 üzenetére
Nem kellenének ezek a mókás megjegyzések!
Amit Z0mbi megpróbált leírni,az az,hogy ha valaki bemegy egy boltba egy médialejátszót keresvén persze naívan,az eladó ajánl neki valamit!Elmondja,hogy ez a legszuperebb,legmegbízhatóbb (ami nincs is távol a valóságtól) és semmi dolga nincs vele,csak dugja össze a kábeleket és működni is fog minden.
Ez is igaz,csak azt felejti el elmondani az eladó,hogy van néhány dolog ami még szükséges ahhoz hogy minden flottul,tökéletesen működjön!És ez nem a Meder,hanem az eladó és promó hibája.
"Sajnos" vannak idősebbek is akik élvezni szeretnék a filmeket és jóhiszeműen megbíznak az eladóban vagy a reklámokban.Nem mindenkinek van ideje napokat-heteket foglalkozni a kutakodással.Hozzáteszem,nekem tökéletes bejött az 1000X3D,de nekem volt is időm előtte utánajárni.
-
hriska
aktív tag
válasz
andrew-msi #1611 üzenetére
Engem egy hét után engedett belépni. Türelem
-
hriska
aktív tag
Én a gyári visszaállítás után nem skineztem,semmit nem csináltam csak az alap dolgokat állítottam be,és szkenneltem.
Nas-on minden be van állítva?
Fix IP-t routerben adj neki
NFS beállításoknál a médialejátszónak adtál írás-olvasás jogot?
Vezérlőpult/Megosztott Mappa/Megosztani kívánt mappán jobb klikk/Jogosultságok/NFS jogosultságok=>itt kell szerepelni a médialejátszódnak a listában ,és Írás/Olvasás jogosultságnak kell lennie[ Szerkesztve ]
-
hriska
aktív tag
Hát tényleg szívtam vele eleget!
De most már minden ok,átnevezés nélkül is olyan 90-95 %-os a találati arány!
Köszi még egyszer a segítséged!Talán még annyit a fentiekhez,hogy NEM a mentett konfigurációt állítottam vissza,hanem kézzel mindent!Nem tudom hogy ez számít e valamit!
-
hriska
aktív tag
TANULSÁGKÉPP mindenkinek,aki a beépített Jukebox-al szív!
Napokat töltöttem el azzal,hogy sikerüljön a Jukebox-ot beállítanom.Sikertelenül.Már kezdtem feladni a reményt és hagyni akartam a fenébe az egészet,mondván rajtam átok ül,ez nekem nem fog összejönni!De!
Feltettem kérdéseim egy másik oldalon (meder hivatalos fórum) és kaptam egy érdekes,első hallásra furcsa választ:"állítsam vissza a gyári beállításokat"
Kissé szkeptikus voltam,de megtettem minden mindegy alapon!Újra beállítottam a dolgaim.majd kezdtem a kedvencekhez adást,szkennelést előröl.
Láss csodát,az IMDb felajánlott egy szerződést,amit azelőtt nem tett.Na mondom ez már valami.Gyorsan el is fogadtam és csodák csodájára elkezdett keresni!
Végeredmény :egy megy működő Jukebox
Köszönet itt is mindenkinek aki segíteni próbált,
de külön köszönet Sz.Z monogramú fórumtársnak[ Szerkesztve ]
-
hriska
aktív tag
Synology.Itt nincsen ez a beállítás amit te írsz.Nas-sal nem hinném hogy gond van,mert kintről,belső hálóban is elérek mindent.
Szerintem a Jukebox nem szeret engem
De lassan feladom,mert ez hihetetlen hogy egyeseknél működik,másoknál nem.
Nálam Sambán és NFS-en is ugyan azt a hibát produkálja -
hriska
aktív tag
Már kezdem én is feladni.Már több mint egy napja szívok vele,eredménytelenül.
Az a legszebb az egészben,hogy a Synology VideoStation-je automatikusan leszed mindent (ő is a TMDb-ről) úgy hogy nincs átnevezve a mappa,hanem mindenféle Xvid,avi,avc stb. van a mappa nevében!De sajnos nem találom hogy hová menti az adatokat
Ennek tükrében bosszantó az,hogy a Meder-ben ez nem akar működni (nálam).Pedig van fejlesztő csapatuk rendesen -
hriska
aktív tag
Ez már hihetetlen!
Igen,ez volt a gond,be kellett tennem még egy plusz mappába,így engedte a kedvencekhez adni.
DE:
Ugyan az mint tegnap Samba-n.Nem talál filminfókat sem magyar,sem angol,sem semilyen nyelven.
Megnéztem TMDB oldalát,és átneveztem néhány filmnek a mappáját az ottani névre,mégsem talál filminfókat.
Besz...ok ezen.Tudom,ott a yadis,de gondoltam ha már van saját beérített Jukebox akkor azt használnám.Hát csak használnám.
Köszi mindent! -
hriska
aktív tag
Köszi!
Megcsináltam az NFS-t,látja is a mappát rajta amiben a filmek vannak és le is játsza a filmeket!
De.:
Nem tudom a kedvencekhez adni.NFS alatt mikor megnyomom a menügombot,hogy a fő mappát hozzá adjam a kedvencekhez,nem ajánlja fel,csak ezt a négyet:
-NFS szerver teszt
-Nfs szerverhozzáadása
-NFS szerver módosítása
-NFS szerver törlése
Mi a francot kéne még állítanom?(#1529) Kékkutya
Köszi,ezt tudom!
-
hriska
aktív tag
Sziasztok!
Valahogy nem akar ez a beépített Jukebox összejönni!
Következő a felállás:
Adott egy 1000X3D és egy Nas amin a filmek vannak és innét szeretném beszkennelni a filmeket.A Nas-ra Sambán csatlakozok (tudom nem a legjobb,de eddig nem volt akadásom).
Beraktam kedvencekbe,indítom a szkennelést:
Szkennelés folymatban.....
Nem találtam filminfókat....
Szkennelés befejezve...
Igaz,nem minden mappa neve megfelelő az elvárásoknak,de néhányat átneveztem aszerint amit a leírás ír (film cím,év),és mégsem talál semmit!
Net megy a Mederen,ezt ellenőriztem (kábelen kapja).Jukebox engedélyezve.3.0.2 FW
Van valakinek ötlete hogy mit rontok el?
Köszi[ Szerkesztve ]
-
hriska
aktív tag
válasz
eric.cartman #1509 üzenetére
Nekem DS213 van, 1000X3D mellett. Sima ügy.
-
hriska
aktív tag
válasz
andrew-msi #1457 üzenetére
a beépített Jukeboxot használod?Most akarom elkezdeni a dolgot.Esetleg Nas-on tárolod a filmeket?
[ Szerkesztve ]
-
hriska
aktív tag
SMB-vel megy a Jukebox,vagy NFS kell hozzá?
-
hriska
aktív tag
Sziasztok!
MED1000X3D-hez hol lehet külső infra vevőt venni?És milyen kell hozzá?Csak mert a leírásban nem szerepelnek benne az adatok!
Köszi