Hirdetés
Aktív témák
-
Jester
aktív tag
válasz
Hacked_3996
üzenetére
OFF:
B****s e-biza!;]
ON. -
Hacked_3996
csendes tag
szakértelmem mi sem bizonyitja jobban, mint az a megállapitás, hogy addig húzd a kártyád amig megy :)
-
Sanya
nagyúr
A powerstript nem hiszem hogy el tudná rontani, probalj meg 5 frekvenciankent fentebb menni.
-
michael jackson
csendes tag
nos, valszeg sokak számára ez egy nem túl magas röptű, vagy akár megmosolyogni való kérdés, de: meddig húzhatom (biztonságosan) az inno3d nvidia riva tnt2 m64-es vid.kártyámat?
alapból powerstrip szerint 125/125-ön megy, 32MB sdram van rajta (és 99-es gyártású). a ramok adatait nem tudtam értelmezni, de úgy láttam, nem márkásak (vagy csak én nem hallottam még soha ezekről). a hűtése passzív, a házban amúgy sincs valami atom jó szellőzés. szóval várom a válaszokat!
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest