Új hozzászólás Aktív témák
-
Spirit
őstag
A parancsikonnál a CÉL-hoz a végére beírod kihagyással,hogy '' -enableconsole'', persze idézőjelek nélkül. Belépsz a játékba, megvárod,míg földetérsz, majd megnyomod a 0 gombot, és alul bejön a console. Oda beírod,hogy ''ghost''.Ekkor tudsz spectatorban repülni.Az ellenfelek látnak, lőnek rád,de nyugi, nem sérülsz
Ahol vége a demo-nak, az a kapu még zárva van az elején, azon keresztülrepülsz, és odamész, ahol egy halom ellenség van.elbújsz, és beírod console-ba,hogy ''walk'', akkor oda fogsz spawnolni.Kinyírod az ellenfeleket, az egyik ház emeletén megtalálod a földön a springfieldet.Most megint beírod,hogy ghost, visszarepülsz a kezdési ponthoz, ahol a zöld jelzőfüst van, majd beírod, walk. Most beírod,hogy ''loaded'', és érkezik egy láda, amiben lőszer van, felveszed, majd végighenteled a pályát 120 lőszerrel. jobb gombos célzás közben görővel állítod a nagyítást, space-el meg visszatartod a lélegzeted.
Remélem segítettem, valami nem tiszta, írj. -
Spirit
őstag
Na kész, befejeztem a demo-t asszem. Minden nehézségen, minden fegyvert kimaxolva, minden ledobási pontot, mindent megtaláltam a pályát, és trükkel a Springfield-et is elővarázsoltam, és azt is kimaxoltam... Iszonyatos a távcsöves, állítható a nagyítás, vissza lehet fojtani a lélegzetet, és egy deréklövéstől is azonnal repül a muksó..tetőről többszáz méterről is lehet kapni ellent..
Jah, és tisztázzuk, a demoban nem németek vannak, hanem olaszok.A demo végén jönne a német erősítés, a kapun túl. -
Spirit
őstag
Kicsit kutakodtam a csript fájlokban, és a multiplayer beállításokat is megtaláltam, a fegyverbeállítások is gyönyörűen ott vannak. Amin megakadt a szemem az az, hogy lesz benne mégis G43-as, sőt G43 Sniper-el is, és lesz Mauser, ami tudtommal orosz fegyver, de orsozok nem is lesznek benne, nem? Van ott minden, még olyan is,hogy a fegyverek milyen messze hallatszódnak. Nézzetek bele, egy ügyes emberke még talán aktiválni is tudná a fegyókat,hogy választhatóak legyenek a single-ben
Jah, és jó lenne, ha a #1545-re tudna valaki mondani valamit. -
Spirit
őstag
Segítsetek pls, mégegyszer felteszem a kérdést.
Az alulírott konfigomon 20-30fps-el megy max-on, 1024-ben, Vistán, ez szerintem normális. Apám konfigján(A643000+@2,5Ghz, 7600gt@715/1600,1gb,Vista) viszont 15-20fps-el döcög max textúrával, de minden más abszolút minimumon van, és 1024-ben.
Másnál ilyen géppel csak max grafikán fut ilyen gyengén. Nem tudom elképzelni,hogy a Vista miatt csinálja, már jó fél éve azt használjuk, és az utóbbi hónapokban már ugyanolyan sebességgel fut minden,mint xp-n(csak több memót eszik,de azzal nem volt gond) -
Spirit
őstag
Na kipróbáltam apám gépén is, és siralmas.
A64 3000+@2,5ghz, 7600gt@715/1600
1024, textúra max, minden más minimumon(ezt állította be), 15-25 fps, de átlag inkább 20.Jah, és így még ronda is.
Ha mindent közepesre állítok, akkor ugrásnál 7fps van, játék közben 10-15.
[Szerkesztve] -
Spirit
őstag
Na én is végigtoltam 2x.
A grafika mai viszonylatban átlagos, picit talán fölötte..a hangok véleményem szerint fantasztikusak, talán a zárt terepen van kicsit kicsit olyan érzése az embernek(megtámogatva a gyenge fényhatásokkal), mintha egy ''műstúdióban'' játszódna a dolog. A fegyverek pontosak, jól kezelhetőek. Bug-ok nálam nem voltak, pár még párszor végig fogom tolni.
És a lényeg! A aláírásban szereplő konfigon 1024-ben 2xAF-el, AA nélkül, full grafikán a legalacsonyabb mért fps 24 volt, általában 26-32 között mozgott nyílt terepen, és 35-50 között zárt terepen. Mindez Vista alatt a legújabb bétás bioshock-os driverrel. (vista alatt 1gb rammal is csak néha röccent meg swap miatt).
Összességében egy kitűnő játék, amit max grafikán lehet játszani egy 25e ft-os videókártyán. A multira leszek még kiváncsi. Nagy cod2 fan vagyok(multi), de remegő kézzel kijelentem,hogy a single alázza a cod-ot..
Logitech g15 billentyűzetem van, így lcd-n folyamatosan nyomon lehet követni a cpu/ram terhelést. A játék alatt végig 98-99% volt a cpu terhelés, vagyis TELJES MÉRTÉKBEN kihasználja a duál magot, ilyet én még nem láttam, eddig max 60-70%-ban volt minden játék alatt, ami használja a két magot.
[Szerkesztve] -
Spirit
őstag
válasz
Eagle16 #1374 üzenetére
Jujj, tényleg elnézést, csak a nagy kapkodásban, hogy láttam, kinnt a demo, végigrohantam a fileplanet, totalairborne, hardwired, sg fórum helyeket, aztán kétségbeesésemben beírtam ide, mert ott akadtam el az olvasásban, hogy ent feltölti az extrára..
(asszem ez volt ph-s pályafutásom alatt a leghosszabb mondatom)
már el is kezdtem tölteni, még 11 perc..(12mbit)
[Szerkesztve] -
Spirit
őstag
Tölthető már valahonnan magyar szerverről a demo?Mert külföldről 10-20k-val akar jönni, és kezdek ideges lenni
-
Spirit
őstag
Hát ez kész, 24 órája nem néztem a fórumot, erre jó 60hsz. Azt hittem megjelent a demo..
[Szerkesztve] -
Spirit
őstag
Na hát lejött a fake demo...tényleg az, setup-ra nem csinál semmit, dolgozik 2-3mp-ig, majd leáll..feladatkezelő szerint is. Nem baj, már csak egy hét.
-
Spirit
őstag
Na hol van már a demo?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest