Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
Balinov #2902 üzenetére
A mesterséges inteligencia viszont nagyon állat hardon. Próbáld ki, hogy elkezdesz kempelni. Nagyon lehet osztani. Kilősz egy helyről valakit és ha nem mész onnan azonnal tovább, akkor elég csak kinézni pár másodperc múlva és rögtön vagy négyen kezelik a vérszegénységed, de ezerrel oltanak a vassal, ha mást nem a fedezéked lövik, irgalmatlan, meg vagy 2-3 mesterlövész is bekóstol óvatosan. Mondjuk kb 10:1-hez, hogy túléled a kempelést, viszont ilyenkor ha állványzaton vagy elég csak ketyegtetni aprót, aztán elejteni a krumplit és mást sem hallasz csak "gránáteeee ááá-ááá"
Hullanak derekasan.
Csak hát ugye miután elintézted az autómatásokat akkor még ott van, hogy odébb is kéne menni és hát az ilyenkor megmaradó 2 kockával elég nehéz nem bekapni a tutit, amikor vagy 3 csőbe te vagy fő műsoridő.
A rakétás csávót nagyon könnyű becivatni, erre nem figyeltek, mert rád lő, szóval csak fel kell ugrani egy dobozra és mivel nincs mögötted becsapódási felület így a rakesz tovaszáll te meg pumpálhatod a madarat miután visszahuppantál a doboz mögé, szóval az stresszmentes (amíg csak 1 van)
A bunkiban már dráma van ezerrel. Még nem találtam stratégiát, amivel az bevehető hardon. Ott már tényleg négy ütem van: "balra-jobbra-fekszik-load"Gyakorlatilag az MP44-eshez azonnal be kell szerezned a távcsövet, különben a hard-ot felejtsd el, meg tök mindegy , hogy hányan lőnek te csak rohanj és csak nagyon megfontolt és kitalált helyről kezdj el lőni, mert ahogy elsütöd onnantól kezdve már nem csak attól az 1-2 embertől kapod akik valami állványzaton, vagy doboz mögött kempelnek, hanem azok is megállnak, akik futnak épp valahová és akkor tuti kereszt, mert egyszerűen képtelenség fedezéket találni, max1 kockád marad mire bekerülsz valahová , az meg olyan, hogy csak idő kérdése, amíg bepottyan melléd egy krumpli és akkor meg jön a gyűrűk urás fíling: "lovagoljunk ki!"
-
Sirandrish
legenda
-
athomi
veterán
válasz
Balinov #2846 üzenetére
Közben kicsit kutakodtam a menüben és rájöttem. Mivel magyar a menü így kicsit máshogy fordították a dolgok, mint ahogy kéne.
Főmenü--->Options--->Gameplay
Futás effekt: offÍgy már ki lesz kapcsolva. Különben sztem, így realisztikusabb is. Sztem nem sprintel annyira az a csávó, hogy minden szétkenődjön.
-
Patrick
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest