Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick
addikt
válasz
horvathkrisz #3341 üzenetére
Nemtom feltenni az eredeti gamre az 1.3-as patchet. A felénél megáll vmi hibával...
-
Patrick
addikt
válasz
Csiborbogár #3289 üzenetére
Próbáld meg felmásolni a gépedre az egész mohát és onnan telepísd.
-
Patrick
addikt
válasz
Csiborbogár #3277 üzenetére
1.3-ban végre lesz objective mód...felrak, felrobban, vagy leszed
Kíváncsian várom, hanyan tolják majd a gamet, mert laddert akarnak indítani...van vagy 200 játékos kb.
-
Patrick
addikt
Medal of honor european assault.
Amúgy lesz nemsoká 1.2-es patch
• A játékosok számát 24-re emelték
• +2 map, Varsity és Market Garden
• Front end and score screens have been changed to handle the increased number of players
• Szerverlista böngészése könyebb
• Az összes fegyvert finomhangolták
• Eltérő nevet adhatunk magunknak a multiban, nem pedig a regelt névvel játszunk, valamint bekerült a clan tag funkció is.
• a spawn pontokat korrigálták minden maponRöviden és tömören ennyi. Ez nem rossz, de én mindig vmi SD szerű bombalerakós módot várok, esetleg még több játékmód.
-
Patrick
addikt
Lesz Új patch, valószinüleg jövő héten megtudjuk mikor adják ki és több infoval is szolgálnak majd, mit is javyt az 1.2-es patch
-
Patrick
addikt
válasz
Csiborbogár #3094 üzenetére
Van olyan 8600GT ami annyiba kerül mint egy 1950 pro. Utóbbi jobban teljesít.
-
Patrick
addikt
válasz
Sirandrish #3096 üzenetére
Hát én örülök a 40-nek is mert nekem 40 fpsem van minimum mohába 800*600 és minden low, valamelyik mapon megvan a 60 is meg a házban is fix 60 feljebb nem megy. 1024*768-ban már kevesebb, 20-30 csak és az eléggé szemrázó.
De nem fogom feltenni highra meg 1280-ra, csak azért hogy hu de szép legyen és kifojjon a szemem a villogástól.
-
Patrick
addikt
válasz
Csiborbogár #3094 üzenetére
Jah 30-40 fps az biztos jó a szemnek, nálam ez 70-80 fps-nél kezdődik...
A csávónak 40 körül van 7600 nemtom mivel...40 fps az lóturo.
-
Patrick
addikt
válasz
Csiborbogár #3088 üzenetére
De bizony igaz
Az UT3 jobban fut mint a Moha, ami persze nem csoda. Kell még egy két patch, meg esetleg pár új vga driver és sztem jobb lesz picit.
-
Patrick
addikt
válasz
LordDarkness #3069 üzenetére
UH azt nem tudom, nem is gondoltam még ilyenre, sztem nem lehet
-
Patrick
addikt
válasz
Sirandrish #3063 üzenetére
Ja, én azóta is multizom
-
Patrick
addikt
válasz
Sirandrish #3061 üzenetére
Jól tudod
-
Patrick
addikt
Ez az gyerekek, kurta jól nyomjátok csak így tovább
-
Patrick
addikt
AZ EA-s regeléskor, már akinek kellett regelni ugye
Felajánl pár SP csitet, pl god mod meg hasonlok, nem kel semit roszra gondolni, mint pl aim meg wh
-
Patrick
addikt
Eléf vad a game, HARD szinten bazeg
-
Patrick
addikt
válasz
Sirandrish #2916 üzenetére
Grat
-
Patrick
addikt
válasz
Sirandrish #2897 üzenetére
6 map van aszem
Én egy délután megoldottam.
-
Patrick
addikt
válasz
Sirandrish #2895 üzenetére
Rövid, eléggé rövid
-
Patrick
addikt
Haver megvette a mohát, fel akarja tenni, erre újraindul a gépe. Próbálta úgy is hogy beisozza, de ha meg az iso-t nyitja meg démonból, akkor is ujraindul a gép. Valakinek volt ilyen problémája?
-
Patrick
addikt
Azon a részen van egy rakat aknavetős enemy...persze mivel mással lőnének mint aknavetővel
Engem is párszor eltaláltak, én szépen fokozatosan mentem előre és lőttem ki őket egyesével, na és a híd felénél megint jön egy tank, azt pár nadeval el lehet intézni, aztán aszem a híd biztosítva van és ennyi a küldi.
-
Patrick
addikt
-
Patrick
addikt
Vannak e megnyúló emberek? SP-ben nem láttam, de multiban tegnap olyat hülyültünk, hogy szétrögöhtük az agyunkat, sőt, új bugot találtunk. Ejtőernyővel leszállt haver a ház teteje, oldalára és fejjel lefelé lógott, persze ezt csak ő látta mi nem
Fel is vette videóra, én meg úgy mászkáltam a mapon, hogy felettem volt az ejtőernyő és vittem magammal, sajos arról nem tudott videót venni
-
Patrick
addikt
Nah, én is megoldottam, tényleg elég rövid... de egész jó lett
Maradt a multi
-
Patrick
addikt
válasz
Csiborbogár #2786 üzenetére
Abban tolom, minden ki és low
-
Patrick
addikt
Durva jó a game srácok.
FPS nem az igazi, 35-55 között mozog. -
Patrick
addikt
Végre itt a patch
-
Patrick
addikt
Srácok, hogy lehet kisebbre tenni a célkeresztet, vagy a hudot...a demokor volt vmi írás erről, ha jól emlékszem.
-
Patrick
addikt
Ma este vki 2v2? Senki?
-
Patrick
addikt
2v2 valaki most?
-
Patrick
addikt
Tegnap a Story TV-n ment a gamer.com vagy mi és a moha-t mutatták be, tök jó volt tv-n nézni
-
Patrick
addikt
Haverom azt mondta hardon tök nehéz volt
Nem tudom végzett e már.
-
Patrick
addikt
Volt több is, pl T34-es állítólag 100-nál is több találatot kapott és igaz hogy ezer sebből vérzett, de csak működött
Amúgy, valóban, szal ha a game, 1 évvel ezelőtt jön, vagy mondjuk 2006 karácsonyán, amire ígérték anno, akkor nagyobb lett volna a filingje, bár én csak a multit próbáltam kb 5 perc erejéig, SP-t nemtom milyen.
[Szerkesztve] -
Patrick
addikt
Nem javítják ki, ha olvasod fórumot, olyanokat írnak nekik, van min doglozniuk a fiúknak az tuti
Én nem fikázom, csak ellenérveket próbálok felhozni... Sokan már a demoban elkúrtnak állították a játékot, de ez nem csak erre a gammára jellemző, TDU is bugosan jött ki, azt jött a patch, kitudja azóta hány és még is hányan tolják.
...most ez olyan, hogy meglátsz egy hosszú fekete hajú csajt hátulról és azt mondod, nekem nem tetszik a hosszú fekete haja, aztán meglátod szemből és le vakarni nem tudod a szemed róla
Én majd akkor leszek ideges, amikor eltelik 2-3 hónap és még mindig uezek a bugok lesznek benne, + nem lesz eredeti hivatalos szerver... nah akkor majd mérges leszek. Addig is lehet funolni a bugokkalJut eszembe megnézted a videót? Jók mi?
Mod:
Igen átmentem haverhoz, elég sokat gyalogoltam és kipróbáltam a multit, + két klántársam is lökte az infokat
[Szerkesztve] -
-
Patrick
addikt
Amúgy nálam már két klántársam megvette, állatira tetszik nekik, készítettek pár fun videót, a bugokról, majd megszakadtam a röhögéstől
Pl csávó lába beleakad a tetőn lévő zászlórúdba, amikor meghal és esik lefele, igen ám de a lába megynúlik és az fentmaradmajd amikor födletér, mint a csúzli, kilövi a bábut gecc
Másik meg az erkélyen volt és meghalt a nade-ban, átesett az erkélyen és az aljába megakadt a nyaka és mintha felkötötték volna ott lógott
[link]
[link]
Nehh, sztem vad -
Patrick
addikt
Kb demo szindróma...
Írták, hogy nemsoká lesz patch amiben sok szart javítani fognak, főként a menüs szarokat. Mivel még nincsen hivatalos szerver, csak mindenki hostol, így ne is csodálkozz ezen. Mellesleg ki lehet kapcsolni, hogy az amcsik ugorjanak, pont azért, hogy ne lőjjék le őket a levegőben...
Codnál is ez volt az elején, aztán amikot cod1 1.5 patch meg cod2 1.3 kijött, máris jobb volt.
Biztos vagyok benne, hogy nem egy patch fog érkezni, talán még új multis mapok is lesznek benne. De még nagyon az elején vagyunk. -
Patrick
addikt
Van pár szerver, de ezek még csak amolyan házi szerverek. Természetesen eredeti kell hozzá, szerencsére.
Egyenlőre sem az ASE, sem az XFIRE nem lát moha szervereket, itt a házi szerverekre gondolok. Legutóbb kb 60 ilyen volt.
Nemsokára érkezik a patch is és elvileg pár héten belül lesznek végre normális szerverek
Azt mondják jó a multi, csak még bugos, bábú beragad vhova, meg érdekes realoadok vannak, zoom stb. Van még mit javítani, de ami a legfontosabb, ez végre nem cod multiGarand ugyan úgy lő 20-30 fps-nél mint 80-100-nál, + a többi tunk fegyó. Cfg-zés végre kizárva. Én ezt még nem néztem meg, mert nem jött még meg a gépecském
Szal az infók havertól vannak. -
Patrick
addikt
Nah további jó játékot mindenkinek, bb
-
Patrick
addikt
[link]
Maxal jön. -
Patrick
addikt
Ha már nv és amd és dx10. akkor min. 8800GTS és 2900GT ami majd ősszel jön. A Maradékra az X1950Pro és XT is bőven megteszi.
-
Patrick
addikt
FileShack-ről nekem 350-el jön
-
Patrick
addikt
Ne sírjatok b+, nekem sincs lent. Én azért nem fogok fizetni, hogy leszedjem azt várjak a unlockra, már ha fizetni kellett egyáltalán érte.
Gamespoton fent van de nagyon lassan jön.
Ahogy olvastam fórumokat, már jópáran leszedték, de még ők is várnak az unlockra.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest