- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
Új hozzászólás Aktív témák
-
Möhe
addikt
Hali.
Nekem a demo-ban nem ment az élsimítás. Teljesben működik? -
SzlobiG
félisten
Ma már én is felraktam a gémet hát mit mondjak nem rossz tetszik, hogy egy jól optimalizált gémet tudtak csinálni ami kisebb gépeken is elfut szal a multival se lesz gond, viszont az MI nem lett a legjobb, de gondolom itt is a multi része lesz érdekesebb a játéknak, majd kiderül.
Jah és havas pálya van a gémbe?
[Szerkesztve] -
DJ.Gróf
aktív tag
Agyam eldobom ,hogy lehet kiadni egy olyan játékot aminek a telepítője kék halált dob. Tud rá megoldást valaki? demo legalább felment és utána kék halál.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Tzeentch #2093 üzenetére
Ezt az újságban is olvastam mindenki csodálkozott ezen nyugi
Nem rövid mivel az utolsó pálya egy igen jó fps pronak is 6 7 órába fog tellni
Sztem egy ember aki jó az fps világában neki is kell vagy 12 óra.De jobb kiélvezni mindent alaposan megnézni kommandózni és úgy több idő alatt viszi mindenki végig
-
Tzeentch
csendes tag
Én másfél óra alatt elértem bőven a feléhez ilyen rövid lenne?
-
zsulboy
senior tag
Na ha hazaérek megnézem 360-on is,kíváncsí vagyok a grafikára!(állítólag sokkal szebb mint a PC-s,persze ezt egy konzol fórumon olvastam!
)
-
Savanya
addikt
Pálya közbeni mentésre van lehetőség ? Mindig az elejéről kezdi ...
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #2081 üzenetére
dikk,Speedfire,adatlapomon látható konfigon a dmeo 1024x768-ban sm3 mellett mediumon bőven játszható volt!
-
Eagle16
addikt
válasz
Speeedfire #2081 üzenetére
Operating System:
Windows XP SP2
Processor:
2.8 GHz Intel Pentium 4 or AMD Athlon XP 2800+
Memory :
1GB RAM
Video Card :
NVIDIA Geforce 6600GT or ATI Radeon X1300PRO
(Some slower GPUs with higher model number's also not recommended.)
Video Card Memory:
128MB RAM -
Speeedfire
félisten
valaki tudna nyomni egy gépigényt???
-
ToBeY
nagyúr
Hol lehet beállítani a játékba AF és AA?Vagy driveren belűl kell állítani?
-
ent
őstag
Ez az egyetlen pozitív demo óta, a szuperintellidzsent MI.
De azért van 1-2 érdekesség. Kicsit előbbre jártam mint a csapattársaim, befutott közénk egy feketeinges olasz és a beidomított helyre legugolt, majd a skacok bash-sal leteperték. Az benne a pláne, hogy nem lőtt senkire. Meglepődött?
[Szerkesztve] -
ent
őstag
Hááát skacok, ilyen satnya és elcsépelt kiképzést már rég láttam... Eddig jutottam, remélem a küldetések azért kicsit bonyibbak lesznek.
-
tkesy
őstag
válasz
Bencus88 #2060 üzenetére
Hmmm... A játék megjelent hivatalosan is, bár tény, hogy az európai kiadás később van. De ettől még nem kellene egyből ilyen kijelentéseket tenni, hogy ez a kalóz játék átka... Mivel egy árva szóval sem említettem, hogy honnan van, vagy miként jutottam hozzá...
Amúgy a nagyon **** MI-t úgy turbózták fel, hogy:
- akire célzol mindig a lövésed utáni ezredmásodpercben vált irány / magasságot / stb,
- az a telepített fegyverekből simán maguk alá tudnak lőni, így még akkor is eltalálnak, ha az ablak alatt guggolsz,
- minden ellenséges katona fejében radar van, a hiába szeretnél a legváratlanabb helyről támadni, ez első lövésed leadása előtt tudják, hogy hol vagy,
- minden MI által irányított ellenséges katona rád pályázik, még akkor is inkább rád lő, ha 3 csapattársad tőr az életére,
- a szakaszban lévő társaid szeretnek a leghülyébb helyen megállni lövöldözni, és rendszeresen belefutnak a tűzvonaladba.
A Varsity ''hadművelet'' meg szívatás mesterfokon....
[Szerkesztve] -
feka007
veterán
Na látom itt is befigyelt a warez...
Szerintem nem lenne célszerű kihúzni a gyufát a modiknál, előbb-utóbb már a puszta szó említéséért is páros lábbal b.sznak majd ki
Mod: off
[Szerkesztve] -
beteg
őstag
hali
demoban lehet vhogy fps-t mérni? ha nem, a teljes játékban majd lehet?
thx! -
dDiego
aktív tag
-
dDiego
aktív tag
válasz
Bencus88 #2062 üzenetére
ha arra gondolsz, hogy buták a botok és nem foglalnak vissza semmit, akkor igen
amit utána írtam hibákat azt is csinálta nálam, csak talán valamivel ritkábban, de ez nem lényeg
egyszerűen nem értem, h mi van
külföldi fórumokon is sokan panaszkodnak erre a general protection faultra, de megoldást még nem láttam sehol -
Bencus88
nagyúr
Ez a kalóz játék átka.Előfordulhat benne olyan hiba ami eredetiben nem.Amúgy pedig olvastam, hogy az MI kivételesen jóra sikeredett!!!
G4bi89:Én is imádok codozni de a medal most vinni og mindent
Amúgy sztem nem kéne enyi írni itt mindenki elött, hogy letöltöm meg letöltöttem(szvsz)
[Szerkesztve] -
Bencus88
nagyúr
válasz
.:Kristian:. #2054 üzenetére
Egy játéktól nem bámulod egész nap a monitort
Igaz vannak kockák
Nekem amúgy is muszály mivel ahol tanulok 7 órából 6 órát gép elött töltöm.De az a véleményem akinek van pénze eredetiben akarja megveszi akinek nincs kedve beéri a másoltal az letölti vagy kölcsönkéri mástól vita lezárva
-
dDiego
aktív tag
játszad experten!!
ott is ugyanolyan hülyék
demohoz van AImod, majd megpróbálom ehhez is, azzal legalább dobálnak gránátokat, jobban mozognak
nekem meg problémám van a játékkal, pont ugyanazt csinálja, amit a demo is
General protection fault, utána meg R6025 hiba
nagyon gyakran
erre valami megoldás? -
keIdor
titán
válasz
.:Kristian:. #2054 üzenetére
Azért mert valaki megveszi a játékot, miért jelenti nálad automatikusan azt, hogy egész nap a monitort bámúlja?
-
tkesy
őstag
Hát, az első két küldetés után, azt kell, hogy mondjam, nagyon hülye a gép (normál szinten), és fejlesztők arra sem vették a fáradságot, hogyha elfoglalunk valamit, majd elmegyünk és a gép ''visszafoglalja'', akkor máshova tegyék az ellenséget...
És néha eltűnnek a golyók, hiába lövöd meg az ellent, meg se érzi... a csapattársaink meg állandóan rohannak előre, persze lekapják őket, mint a sz*rt... -
G4bi89
senior tag
válasz
Eagle16 #2041 üzenetére
Hát azért ez nem teljesen igaz.Ugyanis ha valaki letölt egy játékot igaz,hogy olyan mintha kenyeret lopnál a boltból mert mindkettő lopás csak,hogy ezért nem büntethetnek meg ugyanis a törvényben csak az van,hogy ha anyagi elönyőd származik belőle az bűncselekmény ha csak magadnak v. családnak letöltőd az nem ismét csak mondom a törvény szerint .
Mellesleg én leszedtemés eddig bejön pedig COD buzi vok
-
.:Kristian:.
addikt
válasz
Bencus88 #2052 üzenetére
nah jólvan.. tényleg az uccsó hsz-em..
12K elköldheted barátnődre elköldheted bulira elköldhetet virágra.Buliból mi marad?Elmész elköltesz 5K-t a ruhád büdös lesz a füstől berúgsz másnap nem érzed jól magad és ez egy fél medallal felér
Az jobb, hogy egész nap a monitort bámulod és 25 éves korodra kifolyik a szemed?
szal erről lehetne vitatkozni, kerlac írta jól -
Bencus88
nagyúr
Igen a tervezők munkáit teszik ezzel tönkre sokan, de valahol jogos, hogy nem akarnak kidobi enyi pénzt, meg meg is értek mindenkit.Lehet én is kölcsönkérem valakitől.De ez puszta kíváncsiság mivel sokan azért nem veszik meg, mert nem biztosak benne elnyeri tetszésüket és ha már úgy is megvan a másolt minek már az újat megvenni.
Az árak igen magasak de a sok munka pénz.Gondolj csak bele ps3 meg xbox360-ra is 17K-nál kezdődik és az csak ott kezdődik borzalmas. -
Bencus88
nagyúr
válasz
Kecuhun #2048 üzenetére
Szerintem ezt a hsz-t gyorsan töröltesd
Amúgy aki megveszi aki nem:Szerintem aki igazából még a régi szép idők óta mondjuk a jó kis ps-en játszható medaltól élvezte a medal hangulatát és követte a sorozatot az tuti megveszi.12K elköldheted barátnődre elköldheted bulira elköldhetet virágra.Buliból mi marad?Elmész elköltesz 5K-t a ruhád büdös lesz a füstől berúgsz másnap nem érzed jól magad és ez egy fél medallal felér a másik felét elköltöd más dolgokra ami lehet meg sem marad szóval a medal megmarad mindig a polcodon lesz bármikor leveheted újra felrakhatod(igaz a kalóz verziót is, de nem ugyan az).Szóval kinek a Papp kinek a Papp né -
kerlac
őstag
gondoljatok bele, hogy a ''nem költök játékra, mert letöltöm'' jelenség egyedülivé válása után mennyi új játék készülne? illetve miért is készülne? mert ugye ez üzlet.
másik oldalról, tényleg irreálisan magasak az árak, egyértelmű, hogy aki nem engedheti meg magának a játékvásárlást, leszedi.
szóval mindkét oldal érthető. -
Kecuhun
senior tag
Ezt privátba akartam, de ide rakta! Sorry!
-
Bencus88
nagyúr
Én mivel most gépet cserélek minden ezres-re szükségem van
Addig mig lesz 12K jó sokszor kijátszom a demot
Remélem tudok ellenállni a kísértésnek mert pár haverom letölzi
-
keIdor
titán
válasz
.:Kristian:. #2043 üzenetére
Én közel se keresek 300k-t havonta, de mégis tellik a jó játékokra és még a folyamatos gépfejlesztésre is. Szerintem elbulizni 1 éjszaka alatt 12k-t az megint nem okosság, a barátnőd meg ne a pénzedért szeressen...
nah mind1, ez meg az én véleményem.
-
.:Kristian:.
addikt
-
Csabahun
senior tag
válasz
.:Kristian:. #2039 üzenetére
Pedig ha egy kicsit jobban átgondolnád akkor rájönnél,hogy igenis ki lehet adni egy játékért 12e ft-ot!!!!!
De mivel te nem olyan vagy ezért nem is értheted!.. -
Eagle16
addikt
válasz
celeron #2040 üzenetére
Hát ja.
# ''Wareztevékenység'', vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan
* használatának elősegítése (pl. regisztrációs szám, crack megosztása, linkelés ezeket tartalmazó weblapokra)
* használatára buzdítás,
* segítségkérés ezek beszerzésében, használatában;
Ezek közül nem volt egyik se, az meg még nem buzdít használatra, ha beírod hogy letöltöm ezt a játékot, vagy azt a játékot -
knbs
senior tag
Nahh itt is mindjárt jön pár ban a warezolásért...
[Szerkesztve] -
-
Brett apó
tag
Amit én láttam torrenten az csak xbox-ra volt jó,avval meg nem sokat érek
Remélem hétfőn már lessz mo.-n is. -
Eagle16
addikt
Most nagyon boldog vagyok
-
ent
őstag
Kitették már a legnagyobb torrentre is, ez azért szemétség. Én azért se fogom leszedni, megveszem eredetiben. + jövő héten jön csak meg az új kareszom.
-
Balinov
titán
Apa kezdődiiik!
-
ent
őstag
A téma nevét vmelyik moderátór átírhatná.
-
ent
őstag
Kiképzés egyik jelenete: [link]
-
Dotn
aktív tag
Ent legyszi segits! Ugy szeretnem en is kiprobalni amit ti is.
Mi lenne ha legyalnam a demot es vissza telepitenem? Erne valamit? Kicseszett norveg billentyu!!!
[Szerkesztve] -
Haart
addikt
Láttátok a moha oldalán a nyeremény játékot? ''Online Missions'' elég nehéz de több ember többet lát
[link]
-
Balinov
titán
Gamespoton csak egy átlagos 7.0 - Good értékelést kapotT!!![link]
-
munky
őstag
[link]
Várható megjelenés: 2007.09.14. -
ent
őstag
A demoban megcsináltad a csipa hekket? Ha igen, ott van a náci brancs, akik már fele se olyan elnézőek mint a feketeinges olaszok!!!! Igen, mondjuk néhány előre beidomított pályán mozognak az ellenek, de nincs több 5 nél. Ezeket símán egy pályára vetítve, be lehet magolni ötödjére, ezért látszik butácskának az MI. Viszont előrelépés, hogy nem egy, hanem 5 féle utat jár be és ''viselkedik''
De a nácik azért gec*bbek!!! -
kerlac
őstag
Nagyon várom én is a játékot, úgyhogy a demót ki is próbáltam, de egész kicsit csalódtam benne MI ügyileg. Többet vártam az ellentől, ugyanis nagyon idiótán viselkednek, futkosnak össze-vissza minden logika nélkül.
Mindezt leszámítva, kénytelen leszek új gépet beszerezni, mert ennyémen nem fut már. -
ent
őstag
válasz
horvathkrisz #2002 üzenetére
A demo kiadása után vki azt állította volna, hogy ATI alatt jobban fut vagy szebbnek látszik. Itt átlag mindenkinek nv karesza van, senki nem panaszkodott.
Viszont hozzá kell tenni, hogy elég sok olyan játékot adtak már ki, ami pl ATIn szebb volt mint nv-n, és fordítva. Kíváncsi vagyok én is, keresek is vmi külföldi tesztet. -
Balinov
titán
válasz
horvathkrisz #2002 üzenetére
ja,értem,bocsi.. asszem nem jelenik meg egyik logó sem.
-
Balinov
titán
válasz
horvathkrisz #2000 üzenetére
ez most krédés volt vagy válasz? multhéten csütrötöktől le lehet egy csomó oldalról szedni
optimalizációt passzolom,a topikban talán írtak róla,
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck OLED 1 TB
- AMD Ryzen 9 5900X / RTX 4070 12GB / 32GB DDR4 RAM / 1.5TB SSD konfig eladó normális áron
- Playseat Challenge X (G Edition) + G923 versenykormány + Driving Force váltó + Gran Turismo 7 (PS5)
- MSI Thin 15 Gamer Laptop új, csak kibontott 35hónap garanciával.
- Dell Precision 7510 i7-6820HQ/16GB/256+500Gb/Nvidia1000M/Win11PRO
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest