- Milyen alaplapot vegyek?
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED monitor topik
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
Hack3er #1998 üzenetére
pff.melóhelyről írok,egésztuti pontosat nem tudok, 1024x768 az biztos, sm3.0 és nagyjából minden medium-on(vsync off), hang high-ra véve.
viszotn ha csak most veszel VGA-t ,akkor keress inkább vmi izmosabbat,kitudja véglegesben milyen grandiózus csatajelenetek vannak.lehet,hogy pölö ebbe a szicíliai városba statikus pálya mellett elég a GST ekkora részletességhez,de egy nagy csata közepette lehet,visszáb kell venni a beálítsokat
[Szerkesztve] -
Balinov
titán
válasz
horvathkrisz #1996 üzenetére
ilyen szempontból nem aggódok, sima moha és a kiegek ill. még tán a Pacific assault is jól konfigurálható volt (bár utóbbi szvsz egy hányás...) dx9 biztosan,talán később dx10 peccs,mint a Call of Juarez-nél,de ez szigorúan csak személyes tipem!
-
Balinov
titán
válasz
horvathkrisz #1994 üzenetére
hát,igen.úgyvélem. manapság 1Giga rendszermemória és 256mb dedikált VRAM már igazán minimumnak mondható. Már a 2006-os Gothic3 is nagyságrendekkel jobban calad 2gigán,mint 1-en. bár reménykedni lehet nem egész alaptalanul,hisz ez csak egy demo-volt.
[Szerkesztve] -
Hack3er
őstag
7600GT-én elfut a játék valamennyire?
-
horvathkrisz
addikt
Múltkor 576-ban azt mondták nekünk, hogy 7-én lehet majd megvásárolni ezt a játékot.
-
ent
őstag
Mexico, Canada, USA. Itt már játszák a gémet, fene a fejüket.
Azt nem értem, miért nem csinált az ea webes letöltős vásárlást.
Mod: és már csinálják nekünk a rengeteg gyakorló multi pályákat:[link]
[Szerkesztve] -
keszegduda
őstag
Sikerült kipróbálnom a demo-t, de úgy nézi ki a kis 7300GT ledobta a láncot, 1024-be épp hogy csisszen megy rajta, full lowon...
De hamarosan lesz egy 2900-as VGA-m... -
Bencus88
nagyúr
Nekem most jó ha később van a megjelenés mivel még csak most rendeltem az új alkatrészeket
-
celeron
senior tag
Nahát..szörnyülködve olvasom, hogy 7.-ike a megjelenés..
-
Horny256
senior tag
-
Balinov
titán
üdv,
nagyjából átolvastam a topikot,sp demót ki is vittem,de multi részről nem sokat olvastam.Nem tudjátok véletlen,lesz-e MP demó az Airborne-ből?
Balinov -
szabozeee
aktív tag
Hi!
Én úgy tudom, hogy 4-én csak Amerikába jelenik meg, itt nálunk 7-e a megjelenési dátum.
Remélem tévedek...
Zeee -
Buldozer99
senior tag
Nah akkor remélem ma jön!
-
Brett apó
tag
Ez már tuti biztos,a hivatalos oldalon már 0 áll a visszaszámláló
és már lehet rendelni is.
-
SzlobiG
félisten
Ez a szept 4.-e mennyire valós?
-
Maotun
őstag
VALAKINEK VAN A GÉPÉBE AGIEA PHYSX fizikai gyorsító kártya ?????? Mert EZ a game IS TÁMOGATJA eztetahardvert
-
ent
őstag
Kíváncsi vagyok, ha szept 14e van kiírva pcdome online boltjában, akkor mikor érkezik valójában!
-
csutkaa
senior tag
válasz
Buldozer99 #1951 üzenetére
nem ma jelenik meg
hivatalos oldalon az van -
Buldozer99
senior tag
Még 2 nap srácok 2 nap!
-
Dotn
aktív tag
Hiaba irom be a demonal,hogy -enableconsole nem tudom megnyitni a consolt. En meg ilyet nem lattam. Ez kegyetlen!!!
Tudna valaki segiteni mi a gyaszkeret van? -
saxicola
csendes tag
A BioShock demóját 8szor kijátszottam directx 9-ben. Most kipróbáltam a directx 10-es módban is. A különbség egyből szembeötlött: az egész játék életszerűbb. A fények, a füst és a gőz terén van változás. Az egész játék realisztikusabb a levegőben lévő apró részecskéktől.
És nem mellékes az sem, hogy a játék ugyanolyan beállításokkal jobban fut, mint directx 9 esetén. -
saxicola
csendes tag
Várom a honlappal kapcsolatban az építő jellegű kritikákat a saxicola@freemail.hu e-mail címre!!!
-
saxicola
csendes tag
Helló!
Szerintem el lehet igazodni az oldalon. A honlap célja bemutatni a játékokról megjelent demokat. Remélem ezzel segíthetek pár embernek abban a döntésben, hogy érdemes-e leszedni a kipróbálható verziókat. A teszkonfig is le van írva.
Külön menüt szenteltem a screenshotoknak: Demók és pár teljes játék. -
saxicola
csendes tag
Hi!
A DirectX 9 és 10 összehasonlítgatást még csak ma kezdtem el csinálni. Köszönöm az észrevételt, megpróbálom ugyanazokat a helyszíneket lefotózni a továbbiakban.
Ha minden jól megy ma estére elkészülnk a BioShock Directx 10-es képek is.
A különbség szerintem nem szembeötlő. A MOH Airborne esetén mintha a füst és a fények kicsit szebbek lennének DirectX 10-ben. -
-
saxicola
csendes tag
Hi!
Na végre nekem is jutott időm kipróbálni a demót. Nagyon jó lett!!!
Képek az oldalamon. DirectX® 10, DirectX® 9 is!
www.gportal.hu/screenshots -
Bencus88
nagyúr
Összeállt az új gépem már csak rendelnem kell.
Szerintetek a grafikai beállítások, hogy fogják bírni:
Abit KN9 Ultra (AM2)
Athlon X2 5600+ S940 AM2
DDR2 2048MB 800MHz CORSAIR XMS2 Twin2X /2x1024MB/
Sapphire Radeon HD 2900XT 512 MB PCIe
FSP Blue Storm II 500W tápegység BOX
AeroCool AeroEngine II-SSP (ezüst) Midi ATX /tápegység nélkül, plexi oldallap
Samsung Sata2 160GB HD160JJ 7200RPM -
ent
őstag
-
-
Dotn
aktív tag
Nagyon kiraly a game. En is tobbszor kijatszottam a demot,es nagyon meg vagyok elegedve vele. A celzas egy kicsit nehez,de meg lehet szokni.
A teljes verziban lesz tobb beallitasi lehetoseg,vagy ugyan azt kapjuk mint a demoban? -
fpeter07
veterán
gondolom ha fucc és lősz akkor 7 óra, de ha bejárod az egész várost, megnézed a landolási izéket, meg minden akkor 6 óra egy küldi
-
Raki
aktív tag
válasz
Ragnar_ #1918 üzenetére
4200+-om volt s939-es egy jobbfajta példány
2800MHz-ig bírta de csak 8600-at hozotta 06-ban
(közelsem hajtotta ki)
a C2D-m mikor meglett alapórajelen lett ugyanannyi pontom (2,13 GHz)
húzva 11K körüli lett, bár Vistán még nem néztem, mert nem indul a Mark vmi miatt rajta... -
Apophis
őstag
A játékidő komoly kérdés, pl a demomap - ami mondjuk fél óra - az első küldetés 2/3-a, és összesen 6+1 bevetés van, az első a tutorial. Ugyanakkor az utolsó pályáról azt állítják, rutinos FPS playernek is 5-6 óra, amit én komoly fenntartásokkal fogadok.
-
Ragnar_
addikt
A váltás azért volt , mert sajna a 7800GTX behalt , és garis cserébe kaptam a 7900GT-t. Kb. 10hónapig használtam amikor eccercsak újraindult a gép és nem volt kép. Egyébként volt a karihoz gyári tuningszoftver , meg az ASUShoz is van. Úgy vagyok vele , ha a gyártó vállalja a gart úgy is , hogy tuningszoftvert is mellékel akkor miért ne húznám. Milyen órajelen ment az X2-d ?
Bocsi az offért -
soulcube
aktív tag
-
Raki
aktív tag
jah persze a 320-as már lehet kevéske lesz, pl egyes gémekben (nem sokban) de van ahol dubla annyi fps-t produkál a 640-es
-
Raki
aktív tag
válasz
Ragnar_ #1909 üzenetére
figy 1280-ban kipróbáltam egy párszor már a demót (1024-ben meg már számtalanszor kinyomtam, modokkal meg anélkül, a mapotkívülről tom, landolási helyek stb...)
szal 1280-ban átlag megvolt 60 FPS és a karit nem húzom sosem!!!!
1X kipróbáltam meddig bírja: 650/2050-ig jutottam vele...
de akkor még csak egy X2-m volt ami nem hajtotta ki, és azóta nem húztam
egy észrevétel: 7800GTX-ről értelmetlen volt váltani 7900GT-re szvsz
én anno 7950GT-ről váltottam 8800GTS-re, igaz vehettem volna GTX -et is de már nem akartam gyűjteni +30K-t és ez is bőven elég lesz még egy darabig
1 biztos én nVidia mellett fogok mostmár maradni, hacsak csődbe nem megy, amit kötve hiszek... -
fer007
csendes tag
válasz
soulcube #1902 üzenetére
Hello! Én ugy tudom h lesz de nem 100%. Nekem is olyan ember mondta akinek megvan a játékról a kiskézikönyv és álitolag abba van h 7 küldetés lesz Észak-Afrika(kiképzö pálya),Szicilia, Olaszo, Franciao, Hollandia, Belgium(ARDENEEKI HAVAS PÁLYA AMI EGY HAVAS ERDÖBÖL ,EGY FALUBOL ÉS EGY MEZŐBŐL ÁLL)és végül Németország!!! De én azt is hallottam h nem lesz belgium hanem a német misszio lesz 2 észra bontva.Nem tudom majd meglátjuk! Ja és álitolag a játék teljes játékideje 6-7 óra lesz!Ezt épp most olvastam egy másik oldalon!
-
Ragnar_
addikt
Szerintetek milyen VGA-t lenne érdemes venni ? HD2900XT /ahoz kell egy másik táp is/ vagy 8800GTS 640-et ? Nem tudom pontosan , hogy az Unreal 3 engine melyiken megy jobban.
[Szerkesztve] -
Kecuhun
senior tag
Ezen a honlapon [link] nagyon jó ingame videókat találtok. Nézzétek meg, és bírjátok ki ezt a pár napot!
-
soulcube
aktív tag
Lesz-e valamerre téli küldetés ? Annak akkora feeling-je van
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest