- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tzeentch
csendes tag
válasz
Flatron710 #2295 üzenetére
Szerintem a Mauser Kar98-as puskája sokkal utósebb volt mint az m1 garand nemcsak a játékba hanem valóságba is ja és persze jóval pontosabb is a Mauser
-
Tzeentch
csendes tag
nah azért a vége felé mármnint a market garden hadművelettől már jóval élvezetesebb és komplettabb feladatokba kell résztvenni na és persze aki a varcity részt hardon végiognyomja meg a flakturmot az nem semmi módon nyomja a gamet
Mondjuk a Flakturmot most kezdem
-
Tzeentch
csendes tag
Én másfél óra alatt elértem bőven a feléhez ilyen rövid lenne?
-
Tzeentch
csendes tag
Haha srácok bocs hogy ideírok valamit Bioshock témáról de nem lehet kihagyni ezt
Racecam nevű házigazdának írtam egy hozzászólást és úgy látom nem bírja az egyszerű kritikát pedig még nem is komolyan mondtam hát ez sajna gyenge jelleméről árulkodikdehát ez van szóval a Bioshockos témától megvonta a hozzászólási jogomat ügyes húzás nemde?
-
Tzeentch
csendes tag
Ezzel az új gammel most újra felvillanyozták a második világháborús fps témát
-
Tzeentch
csendes tag
Tiszta jó hír nah én kiváncsian várom majd a demót
-
Tzeentch
csendes tag
Szerintem itt sem nyomnak ki demot legalábbis pc-re nem úgy mint a Bioshocknál
-
Tzeentch
csendes tag
DE hogy miért jó ez nekik hogy így tologatják a megjelenést de mindegy ha minden igaz előtte még jön 2 fps addig azokkal elleszek remélhetőleg
-
Tzeentch
csendes tag
Srácok a teljes játék most szeptember negyedikén jelenik meg? Atyaég pedig azthittem hogy augusztus 27
Új hozzászólás Aktív témák
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest