Új hozzászólás Aktív témák
-
Palesztin994
aktív tag
válasz
KenBlock43 #5186 üzenetére
Hát, igazán nincs mit! Én most fogom elhozni még a hónapban a 6-osomat, egyből viszem én is "lekenetni".
-
nyepi
tag
válasz
KenBlock43 #5186 üzenetére
Egyetértek az előttem hozzászólókkal. Alá kell nézni. De alapvetően lényegesen kevésbé hajlamosak a rozsdásodásra, mint GG/GY széria. Ennek már galvanizálták a kasztniját. De tényleg alá kell nézni és kiderül. Plussz nézegesd meg az ajtók alját is, az még kényes pont.
És ha dízelben gondolkozol, akkor mindenképp vegyétek le olajcserekor az olajteknőt és nézzétek meg a szívó kosarat! Ez legyen az első művelet!
#5183#TOTTI: igen, alapvetően szubjektív, de egy komoly hifi célja az, hogy pontosan vissza adja a zenét. Nézz meg egy komoly sztereó erősítőt. Nem is tudsz rajta semmit tekergetni, nincs EQ. Csak sajnos az emberek rászoktak a youtube-os zenékre, ahol iszonyat mélykiemelés van. De ez off, itt abbahagyom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest