- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
TalkCafe
csendes tag
Nem tudom Cutoff, te milyen Win7 x64-en próbáltad ezt ilyen könnyedén, de...
64 bites Windows-on Vista óta csakis digitálisan aláírt driver telepíthető.
Az inf file (remélem, az ini csak elírás volt, mert én ini-t nem találtam a driver körül) módisításával azonban a digitális aláírást, ha volt is, tönkretettük, így a driver biztosan nem fog felmenni x64-re.
Van persze workaround hozzá.
Win7 alatt könnyen megoldható. A helyi házirendben a User Configuration\Administrative Templates\System\Driver Installation alatt a Code signing for Device Drivers beállításnál kell Ignore-ra tenni az aláíratlan driver esetére a tevékenységet. Hogy miért a user config alatt van, az rejtély. (Lehet, hogy kell neki újraindítás, vagy logoff-logon, de mivel Win8-on próbáltam, nem tudom hirtelen megmondani.)
Elvileg Win8 alatt is működik ez a módi, legalábbis a házirendben ott van a beállítás, azonban van egy sokkal csillivillibb megoldás is, ezt nem írom ide, ITT elolvashatjátok.Ezután nekem már sikerült feltenni a driver-t.
Némi szétszedés és összerakás után végre meg is jelent az eszközkezelőben a gép. Igaz nem a jelzett néven, hanem "Android Composite ADB Interface" névvel.
Ezt egy Update Driver-el, némi győzködés után, le lehet cserélni a megadott nevűre.
Nem mintha nem pont ugyanaz lenne maga a driver, de hátha fontos ez is.Nos, itt járok most.
Az adb devices parancsra elsőre nem jelent meg semmi.
Az adb_usb.ini létrehozása után (a mondott tartalommal) viszont már ment a dolog.Ja, még egy megjegyzés.
Teljesen felesleges a PATH változót változtatni. (Főleg, hogy csak emiatt kell az újraindítás.)
Sokkal kisebb munka egyszerűen belépni a C:\android-sdk-windows\platform-tools könyvtárba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 7 Plus LTE Windows 11 tablet
- Microsoft Surface Pro 4 - M3-6Y30 - billentyűzet nélkül - több darab
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Samsung Galaxy Tab A9 Plus 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest