Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TalkCafe

csendes tag

válasz Cutoff #28 üzenetére

Nem tudom Cutoff, te milyen Win7 x64-en próbáltad ezt ilyen könnyedén, de...
    64 bites Windows-on Vista óta csakis digitálisan aláírt driver telepíthető.
    Az inf file (remélem, az ini csak elírás volt, mert én ini-t nem találtam a driver körül:) ) módisításával azonban a digitális aláírást, ha volt is, tönkretettük, így a driver biztosan nem fog felmenni x64-re.

Van persze workaround hozzá.
    Win7 alatt könnyen megoldható. A helyi házirendben a User Configuration\Administrative Templates\System\Driver Installation alatt a Code signing for Device Drivers beállításnál kell Ignore-ra tenni az aláíratlan driver esetére a tevékenységet. Hogy miért a user config alatt van, az rejtély. (Lehet, hogy kell neki újraindítás, vagy logoff-logon, de mivel Win8-on próbáltam, nem tudom hirtelen megmondani.)
    Elvileg Win8 alatt is működik ez a módi, legalábbis a házirendben ott van a beállítás, azonban van egy sokkal csillivillibb megoldás is, ezt nem írom ide, ITT elolvashatjátok.

Ezután nekem már sikerült feltenni a driver-t.
    Némi szétszedés és összerakás után végre meg is jelent az eszközkezelőben a gép. Igaz nem a jelzett néven, hanem "Android Composite ADB Interface" névvel.
    Ezt egy Update Driver-el, némi győzködés után, le lehet cserélni a megadott nevűre.
    Nem mintha nem pont ugyanaz lenne maga a driver, de hátha fontos ez is.

Nos, itt járok most.
    Az adb devices parancsra elsőre nem jelent meg semmi.
    Az adb_usb.ini létrehozása után (a mondott tartalommal) viszont már ment a dolog.

Ja, még egy megjegyzés.
    Teljesen felesleges a PATH változót változtatni. (Főleg, hogy csak emiatt kell az újraindítás.)
    Sokkal kisebb munka egyszerűen belépni a C:\android-sdk-windows\platform-tools könyvtárba.

• smilecat

aktív tag

válasz Cutoff #28 üzenetére

jah, meg arra vigyázni, hogy ezt hozzáadni a PATH-hoz nem pedig csak beírni.
    Tehát a végére menni és oda beilleszteni a szöveget!

Új hozzászólás Aktív témák