Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
Mi a helyzet ezzel a sztrájkal most? Láttam gaskó épp pofázta hogy karácsonykor is sztrájkolni fognak mostmár elmehet megb@szni a jó kurv@ anyját ezzel az egész cirkusszal. Ennyire nem kell a pénze a máv dolgozóknak vagy mi a halál? Én örülnék hogy van melóm és nem raknak ki, hiába szar akkor nem ott kell dolgozoni. Nem fognak kapni amiből nem jár és kár is nekik ezen vetyengeni. Ezzel csak az emberekben megy föl a pumpa és mégjobban megutálják a vasutat és annak dolgozóit. Kíváncsi vagyok lesz e képük jegyeket kérni a vonatokon amikor befejezik elkérni ezt az egészet az biztos hogy egy pár szép szó az emeberekből ki fog törni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubuntu Linux
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- World of Tanks - MMO
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Wanbo Vali 1 Pro projektor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest