Új hozzászólás Aktív témák
-
Andris_2
aktív tag
Sziasztok! A WD40-et próbálta már valaki? Az nem károsít?
Én egyszerűen nem értem mi szükség van ezekre a nyomorult matricákra vagy legalább tennének olyat fel, amit szépen le lehet venni és nem hagy nyomot. -
Papa-Georgo
senior tag
Nos nekem van egy szuper spray-om, ami speckó ragasztó eltávolításra van, mindent lehoz, és semmitsem rongál...még 5-6 éves matricák is amik makacsok voltak frankón lejöttek vele...
Mondjuk egy takarítócéges ismerőstől kaptam, de ami rajta van az alapján talán belehet azonosítani.
Bővebben: link Ez mint netes elérhetőség van rajta.
Ennek a terméknek a neve Buz-Point G 502
Ha keresőben beírjátok oldalon rögtön kiis dobja. Nemtudom esetleg hol lehet beszerezni, beszerzésben biztos nem tok segíteni. De nnyit ami tleírtam, bár tudom nem sok, de vmi mégiscsak. Lehet keresgélni.
Illetve mégis.... => Bővebben: link <=
Guglin találtam, őket lehet kérdezni.
[Szerkesztve] -
kovacs_t
csendes tag
Sziasztok
Még nincs is laptopom, de már le akarom róla szedni a matricákat. Van azonban egy fontos kérdés. A laptopra ragasztott matricáknak nincs-e olyan szerepe, mint az egyben vásárolt gépeknél a házra ragasztott matricának? Nem jár-e garancia vesztéssel, ha leszedem a matricákat a gépről?
Én majd ASUS-t veszek. Az ASUS-ok szerintem ízlésesen szép gépek, fekete ezüst szép harmóniája. Na most ezen még nem is zavar a ''dizájnd for vindóz xp'', vagy az ''Intel Pentium M'' matrica.
Viszont az a tenyérnyi figura nagyon gáz, amelyik a két éves garanciát hirdeti.
Szóval kérdés: Van-e ezeknek a matricáknak szerepe a garanciában? -
laci80
tag
dekoros tapasztalatom alapján minden felületről melegítéssel aztán den. szesszel eltávolítható sérülésmentesen szinte minden matrica
-
twollah
nagyúr
válasz
BobChemistry #7 üzenetére
Szuper Kromofag vizes oldata.
-
Flashback
addikt
Nekem a kocsim hátulján van egy matrica. Na azt mivel kéne leszedni hogy a fényezést ne csesszem szét?
-
VW
aktív tag
hajszárítóval melegítsd át -óvatosan!
pengével,tapétavágóval alányúlsz és körömmel lehúzod
a ragacsot meg meg próbálgasd oldószerekkel,elsőnek próba ablaktisztító,utánna alkohol v. denaturált szesz (ez biztos nem bántja még a műanyagot). Ha nem segít nitrohigító vagy lakkbenzin,de ezekhez próba javasolt nem látható helyen.
sok sikert -
Darkyka
csendes tag
minden olyan oldoszert használhatsz ami nem kárositja a felületet, szal acetont nem meg a benzinel és aromás higitoval is csak ovatosan. Alkohol jo lehet, de az meg félö hogy nem fogja oldani a ragasztot... Makacs foltok ellen meg Arielt ajánlom
vagy fogod és megelégszel az 50% os teljesitményeddel
-
Areinon
csendes tag
Sziasztok!
Abba a bosszantó helyzetbe kerültem, hogy el szeretném távolítani a reklámokat a masinámról, de úgy tűnik a mocskok felkészültek ellenem...
Van valami biztos, kipróbált módszere valakinek arra vonatkozólag, hogy a drága kis notebook-om ne tegyem tönkre alkohollal/sebbenzinnel, de el tudjam távolítani a (látszólag) atomi szinten felvésett matricákat a tapipad mellől?
Nagyon bosszantó, hogy 6 matricát is rányomattak a gépre és ezek közül csak 3-at tudtam a gyerekkoromban tanult ''körömmel-kaparós'' módszerrel eltávolítani...
Új hozzászólás Aktív témák
- I7 6700k 16GB DDR4 512GB m.2 SSD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Eladó félkonfig / GPU nélküli PC i7 9700K / 32GB RAM / 512GB SSD / 1000W Gold táp
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest