Hirdetés
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
emitter
őstag
nekem a trackpointom mocorgott mindig, integrált sp2 mellett
kikapcsoltam azt a rámutatás pontosságának javítása-dolgot, azóta jó a cucc (ibm laptopom van)
ezenkívül a trackpoint érzékenységét majdnem maxra állítottam, lehet, h ez is közrejátszott a bug megoldásában...
egyébként elvileg a legújabb ibm-driver van fent, a vezpult egér-beállításoknál viszont 2003-as dátumú ibm-drivert ír ki a winfos...
mind1, a lényeg, hogy megy hiba nélkül!!!
kösz a tippet -
pontkor
csendes tag
Lehet, hogy nem kellene ennyire misztifikálni a dolgot, nekem egy A4Tech 648 és egy 653-as is önállósította magát, visszavittem garanciában a 653-ast kétszer is, és ugyan azon a gépen, csere után már semmi probléma.
-
Mic ACE
aktív tag
Megműtöttem az aranyoskát. Kivágtam az elhalt drótszövetet.
Most rövidebb a farka 10cm-rel, de most mintha nem akarna kiakadni, ugrálni, kattintgatni össze-vissza A4Tech driverrel sem.
Ja, egyébként az utóbbi időben nekem sem szalad már az egér. Lehet, hogy Microfosék megerőltették magukat, mert nálam mondjuk folyamatos a Win update az új frissitő csomagokkal...
Mindenesetre úgy legyen!
[Szerkesztve] -
Hory
aktív tag
A hiba biztosan nem SP2 specifikus.
Nekem linux alatt logitech eger ugyanugy rezeg 10-15hz-el, es szinten elkezd a valamerre araszolni hebe-hoba.
Mivel nem tul gyakori a dolog, konnyu azt hinni, hogy valami megoldotta a gondot.
Amugy korabban a genius eger is csinalta. Mindketto optikai.
En valamilyen felbontas-beli hibara gyanakszom. Igen valoszinu, hogy a nagyobb felbontasu egerek nem csinalnak ilyet.
Vezetekes egerrel ilyen szeria-baj NINCS, ha van, ott tenylegesen gond van. -
eXpect`
csendes tag
Hi ! Nekem van egy Fujitsu Siemens Touchbird Optical Wireless egerem (800dpi -s ) és a játékokban ha megnyomom rajta valamelyik gombot , akkor nem érzékeli miközben mozgatom és ha elengedem a gombot , akkor elugrik , amennyit mozgattam . WIndowsban rendesen megy. Nem tudjátok mi lehez a baja ?
-
Mic ACE
aktív tag
Minden golyós egér fényérzékeny, mert optikai érzékelő (fotocella) van benne, és ezt megzavarja a sok infrát súgárzó fényforrás (pl. Nap), ha bele világít a testbe. Itt nem erről van szó, mert tudommal az optikaiakat ez nem igazán zavarja (kép alapján mozognak és nem infra fényforrás villódzása alpján), meg olyankor az egér ''megfagy'', és nem veszi be a mozgatást, amíg ''árnyékba'' nem kerül. Itt fedig szaladásról és/vagy rezgésről van szó!
[Szerkesztve] -
b-max
senior tag
Hallotatok már fényérzékeny egérről?
Volt ilyenem, a burkolata olyan vékony volt, hogy ha rávilágitotam lámpával, akkor megbolondult..... -
-Jackson-
őstag
juteszembe az énegerem leszokott a mászásról, nemtudom hogycsinálta
-
Mic ACE
aktív tag
válasz
tigerleslie #166 üzenetére
Dettó! Azért leszögezhetjük a WOP-35 a győztes futkározást illetőleg, nekem is ez van. Plusz pár hozzászólással feljebb kontakthibának minősített össze-vissza szaladgálást is csinálja, ha fenn van az A4Tech drivere (az új, aminek pedig a mászást kéne javítani, bár a régebbiekkel is előfordult néhanapján). Szerencsére nálam ritkán mászik, ja és régen persze rezgett is (SP1), ja és egyes erezett fa felületeken ferdén húzva ugrált is, most meg azt hiszem a drót is megtört.
Hétvégén lenyisszantok belőle és újra forrasztom, csak az állatvédők fel ne jelentsenek.
Aztán legközelelbb Logitech MX1000 vagy MX700 lesz, ha ráunok erre, meg az FPS játékokban a hirtelen mozduletok utáni padló szemlélésbe.
-
tigerleslie
tag
Csatlakozom, bár csak most találtam rá a topicra. A4 tech wop35 egér, Winfos XP volt a gépen, utólag lett fölrakva rá az SP2, egér ugy mászott balra föl hogy alig birtam követni, de a sarokban elkaptam.
Pár napja újrapakoltam a Winfost de már integrált SP2-es XP-vel azóta meg sem mozdul a szerencsétlen. -
126691
csendes tag
Ja, azér nem az sp2 a baj, mert ez hardveres,(egér) hiba. Ez tuti.
-
126691
csendes tag
Üdv.
Namármost.Nem az SP2 okozza.Az is szar a windows is szar, meg még sorolhatnám... A 4TECH egy kib***ott nagy szar. Nekem is ez van(sww-35). Nekem is mászik. De nem érdekel. Csak iiiiiidegesít. De neeem érdekelll. Ny-nyugodt vagyok.. csak egy kiiiicsiiit idegesssiit....
Pl ha filmnézés közbe mászik. Az szar. vagy nfsu2 közbe. Annak ugyanis jó nagy a kurzorja. Az enyém egyébként balra mászik, meg néha fel. Tehát be kell rakni a bal fölső sarokba, azt akkor be van szorítva, s nem tud tovább menni. Szegényke. Néha sajnálom is. Olyan önálló akar lenni..... Hogy kap***** a fa****om majd én adok neki, csk próbáljon meg még eccer elmászni, vagy beremegni 15 Hz-el. Esküszöm, rába***ok a kalapáccsal.
Amúgy kinemszarjale? A 4TECH egy szar. Kész. Mellényúlás volt, többet nem veszünk ilyet. Sztem ezt illegálisan árulják. ilyen szart nem adhatnak el legálisan.... apropó a LOGITECH az jó. Télleg!!! Azt vegyetek.
....Ezér topicot nyitni.... hahahaha jó volt -
PapaMaci
őstag
Egérmászóó guruk!
Semmi megoldás, azota sem?
Uj hajtány, összes frissités fent van, mégis mászik ez a nyomorult. -
LLKobe
veterán
Nekem nem mászik, csak felugrik a képernyő tetejére
Microsoft egér. Intellimouse progit feltettem, semmi változás, mutató pontosítást kikapcsoltam, semmi.
Valami 5let? -
WRCLACA
csendes tag
Sziasztok!
Nekem olyan problémám van, hogy nemcsak mászik az egérmutató, hanem olyat is csinál, hogy teljesen fölmegy a monitor tetejére (akármerre is huzogálom az egeret), ott jobra ballra megy, de közben a gombok megnyomása nélkül elkezd ''kattingatni''.
De ha kihúzom a csatlakozóbol illetve visszadugom megjavul a dolog és kész. Csak egy kicsit macerás ezt csinálni.
Gyakoriság nem redszeres, de volt olyan időszak, hogy hetente többször is előjött.
A4Tech egér, görgős, PS2 csatlakozású (nem mai gyerek, de nekem nagyon bejött). XP, frissítés van.
Üdv
Laca -
norbee_usr
csendes tag
az a4tech drivere nekem nem csinált semmit, csak felrakott egy tökfelesleges dolgot, hogy válogathatok, hogy milyen baromságokat tudjak csinálni a középső gombbal. amit persze egyből kikapcsoltam, jó nekem a középső gomb arra, amire eddig is használtam. scrollozás, mozilla/firefox-ban meg új lapon megnyitása a linkeknek.
-
Lamarr
csendes tag
Fura eddig minden egerem mászott A4tech-től a geniusig de mióta Microsoft egerem van nem teszi.(lehet vmi hátsó szándék van az egészben, a microsoft új üzletpolitikája ,hogy vedd meg az ő termékét avval megy a softver is rendesen?)
-
attilam
őstag
válasz
mittudomén-4 #148 üzenetére
Na ezt én is kipróbálom, remélem működni fog
.
-
PapaMaci
őstag
válasz
norbee_usr #149 üzenetére
A baj csak az, hogy az A4tech drájvere kilövi ezt az opciot...
-
norbee_usr
csendes tag
válasz
mittudomén-4 #148 üzenetére
na, ezt kipróbálom!
de ha így működni fog, behalok! ekkora bugot...
mondjuk az a baj, hogy így finomabb mozgásokat nehéz vele csinálni, ha meg túl nagyot rántok az egéren hirtelen, akkor meg átugorja a képernyőt. szóval azért van haszna annak az opciónak, csak hát nem mindegy milyen áron.
amíg a hozzászólást írogattam, nem mászkált magától az egér. ez már haladás!
1 perc szünet és figyelés...
visszatért a rezgés!
még mindig jobb, mint a mászás!
na, köszi! jó tipp volt! -
mittudomén-4
csendes tag
nekem is mozgott az egerem a bal felsö sarokba.
a ''rámutatás pontosságának javítása'' ott pipa ki, s
láss csodát nem mozdult meg -
Andris05
tag
Az én egerem meg nem akar mászni!
Linuxot használok... -
norbee_usr
csendes tag
jó, de hiába vennék más egeret, akkor is mászna, mert szar ez az egész SP2. több hiba van benne, mint amennyit kijavítottak. megint egy-két napot meg nincs kedvem telepítgetni...
ja, másik meg az, hogy csak sp2 alatt mászkál az a4tech egerem, a rezgést meg csak sp1 alatt csinálta. linux, vagy akármi más oprendszerrel soha semmi baja nem volt...
inkább egy rohadt patch kéne, de azt meg nincs kedve csinálni a májkrémszoftnak... lassan fél éve másznak a különböző egerek, nehogymá... és mint mondtam, hiába raktam fel a legújabb a4tech drivert, még mindig mászkál.
bvááááá! elegem van!
[Szerkesztve] -
granpa_matis
aktív tag
A4 Tech ''eger maszasan'' nem csodalkozok..., mivel alapbol egy sz.r
Nekem kb. egy napig volt A4 Tech optikai(Wop35), ha sregen huztam az egeret ugralt a kurzor ossze-vissza...
Vegyetek MS Intellimouse 4.A, az olcso es jo.
[Szerkesztve] -
norbee_usr
csendes tag
hát nekem is ez a gondom, és leszedtem a legújabb drivert az a4tech-től, felraktam, és még mindig mászik. bár már csak ritkán. de akkor is nagyon idegesítő!!!! SP1 alatt csak rezgett, azt még ki lehetett bírni, főleg, hogy miközben mozgattam, soha nem kezdett rezegni, csak ha állt. most meg mozgás közben is elindul, és ez rohadt zavaró, ha pl valamit ki akarok jelölni, és a 2 pixel vastag i betűt akarnám becélozni. vagy ha grafikai programot használok, na hát az rémálom, amikor megindul az egér magától...
-
Zoz
őstag
Én is kb 10 különböző gépen tapasztaltam ezt az egér néha elindul a bal felső sarokba jelenséget... van köztük mindenféle egér, A4tech, Genius, Logitech, Microsoft, a közös pont az SP2...
-
M@trixfan
addikt
Ebben az egészben az a furcsa, hogy nincs még hivatalos megoldás rá.
Azért elég sok embert érint, külföldi fórumokon is.
-
Rover623
félisten
Nem az A4Tech problémája...
SP2 bug, csak még nem jöttek/tem/tünk rá az okára...
Samsung optikai egér volt a gépen, SP2 után elkezdett ugrálni (csak akkor még nem kötöttem az SP2-höz), gondoltam süti a napocska...
Csere A4Tech optikaira...mászott felfelé magától
Csere Genius optikaira...ugrik a sarkokba...szerencsére ritkábban mint a Samsung...
Egyelőre ez marad...és várom a bugfixet az MS-től...
P.S.:
Közben volt már alaplap-proc-vga komplett csere, két XP frissítés...
[Szerkesztve] -
Pizzafutar
aktív tag
Megvan a megoldás: a gép mellé tettem egy légycsapót!
))
-
-
M@trixfan
addikt
Csatlakozom a kurzorkilövős, mászós klubhoz!
Röhögnöm kellett mialatt átfutottam a topicot. Nálam mászás van a Logitech iFeel egeremnél, Apám új nx7000-es touchpad-jánál, de semmi mászás az ultrabrutális Eizo-t megszégyenítő minőségi ellenőrzésen átmenő, a fröccsöntés királyaként ismert Gericom PIII notinál.
Mindegyik gépen sp2 van. A Gericomra viszont nem utólag lett felrakva hanem csináltam egy sp2-es Campusos teletítőcédét. Hátha számít... -
baroczp
tag
Bővebben: link
Legelső Question. -
moma
őstag
Mennyetek már el az a4tech oldalára és töltsétek le a drivert ami helyrehozza amit az sp2 elcseszett...
-
Latissimus Dorsi
senior tag
válasz
PapaMaci #122 üzenetére
Én is tapasztaltam ezt a ''kis'' bibit.
Aztán kipróbáltam 1 Logitech bill-egér combót, és véletlenül úgy maradtak a driverek amikor viszacseréltem a WOP-35-re. Szóval most logitech driverrel megy az egérke.Igaz, hogy csak 3 gombosként ismeri fel de legalább nem mászik.
Ha nem kerül elő ez a topic nem is vettem volna észre hogy nem az a4tech driver megy
A kedvesem gépében a WOP-49 szintén csak átalakítóval hajlandó minden indításkor működni.
-
shteer
titán
nekem is A4Tech-em van, wop49 - soha többet nem kell ettől a gyártótól semmi
a mászás még ok, azt ritkán csinálja, DE csak ps2 átalakítóval tudom használni, mivel USB-ről 5 indításból 1szer biztosan nem mozdul -
CuKoR
senior tag
Érdekes MS Intellimouse Explorer 3.0 nem mászik
pedig már 3 éves
-
adi03
csendes tag
az én egerem is sp2 óta lett nagy kalandor
kedvenc uticélja a bal felső sarok
ja persze a4 tech wop 35
de van még egy gépem azon egy régi görgős egér van
nem rég :install sp2
és ez az egér is barangol balra bánatosan
kéne krekkelni meg hekkeli .de hogy? -
PapaMaci
őstag
Még mindig nem tud senki semmi megoldást?
-
tanti
csendes tag
Nekem DELL laptopom van, egérrel, egér nélkül (touch pad viszont van) is mászkál. Tehát nem feltétlenül az egereket kell szidni, a belső touch pad is csinálja, ''külső'' egér nélkül.
[Szerkesztve] -
LK
addikt
Tedd fel az egered más gépére is! Ha azon is ilyen,az egér hibája.Ha nem produkálja a hibát,akkor a gépben van a hiba.
-
LK
addikt
Biztos,hogy nem az egér a hibás,egyik esetben sem.A windows miatt is lehet.Újrainstall egér v. USB driver,win v. akármi,esetleg driver update.
-
LK
addikt
Nekem A4tech NB30 vezeték és elem nélküli egerem van és azt hittem hogy szar.Nekem is fentvan az sp2.Aztán nem bírtam rákattintani valamire,mert arrébbment a kurzor mintha szemétkedni akarna.De ez csak egyszer fordult elő.
-
Sick Boy
őstag
nekem is WOP35 van kék leddel
néha mászik, de nagyon néha és nem zavar [engem]
ja a jelizét én is 200-ra raktam! -
zottty
aktív tag
Milyen egér?mert ha infrás akkor elem lemerülés előtt csinálja ezt
nekem is ilyen van.
-
PapaMaci
őstag
UP!
-
törölt tag
Nekem is mászik ez a nyomorult egér!
Az egyik gépnél egy mezei ps2-es Genius, a másiknál meg egy még mezeibb A4Tech teljesít szolgálatot. Mind a kettő fogja magát, és magától elkezd mászni!
Elég gáz, hogy éppen nézem a filmet, a legizgalmasabb jelenetnél meg beficcen az egérkurzor a képernyő közepére! Vagy mikor tolom a Porsche 2000-et (nem lehet megunni!), körrekord gyanús a részidő, erre az a rohadt mutató elkezdi a jobb alsóból a bal felső sarok felé felszántani képernyőt!
Mind a két gépen fenn van az SP2, de SP1 alatt is hasonló volt a helyzet...
A kérdésem az lenne: tapasztalt valaki ''normálisabb'' egérrel is ilyen problémát?
(pl: Logi Mx700/1000) Mert ha az nem csinálja, akkor felgyorsítom a beszerzési procedúrát, az A4Tech pedig meglehetősen fantáziadús véget fog érni...
[Szerkesztve] -
PapaMaci
őstag
Még mindig nincs senkinek semmi ötlete?
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest