Hirdetés
Aktív témák
-
126691
csendes tag
Ja, azér nem az sp2 a baj, mert ez hardveres,(egér) hiba. Ez tuti.
-
126691
csendes tag
Üdv.
Namármost.Nem az SP2 okozza.Az is szar a windows is szar, meg még sorolhatnám... A 4TECH egy kib***ott nagy szar. Nekem is ez van(sww-35). Nekem is mászik. De nem érdekel. Csak iiiiiidegesít. De neeem érdekelll. Ny-nyugodt vagyok.. csak egy kiiiicsiiit idegesssiit....
Pl ha filmnézés közbe mászik. Az szar. vagy nfsu2 közbe. Annak ugyanis jó nagy a kurzorja. Az enyém egyébként balra mászik, meg néha fel. Tehát be kell rakni a bal fölső sarokba, azt akkor be van szorítva, s nem tud tovább menni. Szegényke. Néha sajnálom is. Olyan önálló akar lenni..... Hogy kap***** a fa****om majd én adok neki, csk próbáljon meg még eccer elmászni, vagy beremegni 15 Hz-el. Esküszöm, rába***ok a kalapáccsal.
Amúgy kinemszarjale? A 4TECH egy szar. Kész. Mellényúlás volt, többet nem veszünk ilyet. Sztem ezt illegálisan árulják. ilyen szart nem adhatnak el legálisan.... apropó a LOGITECH az jó. Télleg!!! Azt vegyetek.
....Ezér topicot nyitni.... hahahaha jó volt
Aktív témák
- Macbook air m4, 1 hetes új, 3év garancia
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- GAMING LEGION 17col 144HZ RTX 2070 8gb i7-8750H 16gb ram 500gb ssd Win11
- Core i7 Gamer PC: -8Gb Videokártya -16GB RAM -RGB ház -6 hó garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest