Hirdetés
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
-
PROHARDVER!
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
"Ennyi erővel minden hős sztori erről szól,van egy sötét gonosz aki nyilván erősebb mint mi,ezért ki kell találni,hogy állítsuk meg,de közben megérint minket is a hatalom szele,ezért egy kicsit magunkkal is harcolunk,hogy azok maradjunk akik voltunk,könnyű általánosítani.Mit szeretnél miről szóljon,lucernát ültessünk az új bolygókon?"
Pont erről beszélek! Hogy ha ezt a dalszöveget belerakod valami olyan kontextusba amit a nem szó szerinti értelmezésből hámozol ki, egy totálisan semmitmondó nudli lesz az egész. EZÉRT nem értem, hogy miért lehet ennek a dalszövegnek olyan érdemi jelentősége, ami indokolhatná a műfajhoz nem illő zeneválasztást. Ezért nem értem, miért mondja parkr, hogy a szövege (mármint a dalszövege) a lényeg, és ezért nem értem, hogy miért mondja ez a Roy akárki, hogy a későbbiekben meglátjuk a jelentőségét még ennek a Johnny Cash számnak, feltéve, ha tényleg a szöveg számít Roy szerint is, nem maga a zene.
Pont azt mondom, hogy ez a dalszöveg érdemben szart sem mond el a játékról. Pontosabban amit mond azt a dalszöveg nélkül is mindenki ki tudta volna találni, mert ez egy annyira lecsupasztíott váz, ami kb. fundamentális egy akció/sci-fi játékhoz.
Esetleg azt tudom, elképzelni, hogy nem csak a dalszöveg számít, hanem az egész zene, akkor viszont én azt mondom, hogy jajj nekünk. Country Effect, fuchyeah.
Új hozzászólás Aktív témák
- Marathon - Mostantól végre ingyen kipróbálhatod!
- Építő/felújító topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Óra topik
- Gyúrósok ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Gumi és felni topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó AMD Ryzen 7 5700 X / RTX 4060 Gamer PC
- XPS 15 9520 27% 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- T15 Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- S21 Dobozában
- Ryzen 7 7800X3D +hűtött VRM-es B650M lap +32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) garancia 2029.02.10-ig
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Citadel FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest