Hirdetés
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maajsz
senior tag
válasz
janos666
üzenetére
Olyan costum modról én sem tudok, csak a high res textúrákról. Az ME1-en meg a reshade nem sokat dob szerintem, a textúra pakk ami tényleg hozzátesz. Illetve ez az a rész amit legszívesebben látnék egy újabb enginen de valamivel részletesebb kidolgozással. Lévén félig meddig open world a játék sokat adna hozzá ha a bolygókat kicsit feldobnák pár elemmel, illetve azokon a nagyon sablonos objektumokon variálnának egy kicsit, na meg a Mako fizikáját persze jelentősen átdolgoznák. Meg igazából az újabb harcrendszer az itt dobna rengeteget, gondolj csak bele a repkedő Sarenbe, abba pillanatba chargeolnék bele
, a második részből meg csak a combo rendszer hiányzik na meg az elgördülés ami nem tudom mennyit tenne hozzá igazából. Szóval az ME1 amin nagyon sokat kellene variálni, lásd a rengeteg képesség külön cooldownal, ezt hogy kezelnék, meghagynák így vagy hasonlóan szednének ki, vagy lecserélnék komplette az egészet a 2-3 skilljeire stb.Az meg szerintem nem baj, hogy a Bioware a másik játékaiból kölcsönöz elemeket, csak használja fel eredeti módon. Attól még lehet kiváló játékot csinálni hogy közben a cég "ujjlenyomata" érződik az egészen, mint ahogy az egész DAO egy továbbfejlesztett Kotor.
Új hozzászólás Aktív témák
- PSP // PS3 // PS4 // PS5 - Playstation // XBOX 360 játék BAZÁR
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, a második részből meg csak a combo rendszer hiányzik na meg az elgördülés ami nem tudom mennyit tenne hozzá igazából. Szóval az ME1 amin nagyon sokat kellene variálni, lásd a rengeteg képesség külön cooldownal, ezt hogy kezelnék, meghagynák így vagy hasonlóan szednének ki, vagy lecserélnék komplette az egészet a 2-3 skilljeire stb.