Hirdetés
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Apple MacBook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi haladó szinten
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
janos666
üzenetére
Az nem lenne ME remaster. Ezt most is megteheted házilag. Ott a ReSade, meg a Nexus mod, és még sok más, én ezért egy forintot nem adnék
Hangok persze maradjanak, nem hiszem hogy pl Jennifer Hale.nak lenne kedve újra elmondani a sok millió sor szövegét, de legyen alatta az Androméda motorja, csak jobb arcokkal, animációval, sokkal több mozgással.Akratam már említeni, valahogy azt sem olvastam hibának, hogy szinte az összes mozgás animáció, a ME 3 ból lett kölcsönözve. Az összes Shepard mozgása. Mármint ami Ryder alatt van. Engem nagyon zavart. Egy példa, a végén amikor a másik testvére vált a játék, nálam ez Scott, iszonyú béna ahogy oldalazva kerülgeti az átvezetőben azt a pár embert. Na ez a 3 ban a játék elejéből kölcsönzött animáció amikor Anderson-al mennek a tanács elé. Nyilván nem volt idő mindenre de ezer példát tudnék, lusta vagyok videót kiollózni a játékból, de jó a szemem az ilyesmihez

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hangok persze maradjanak, nem hiszem hogy pl Jennifer Hale.nak lenne kedve újra elmondani a sok millió sor szövegét, de legyen alatta az Androméda motorja, csak jobb arcokkal, animációval, sokkal több mozgással.