Hirdetés
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- VR topik
-
PROHARDVER!
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
janos666
üzenetére
Az nem lenne ME remaster. Ezt most is megteheted házilag. Ott a ReSade, meg a Nexus mod, és még sok más, én ezért egy forintot nem adnék
Hangok persze maradjanak, nem hiszem hogy pl Jennifer Hale.nak lenne kedve újra elmondani a sok millió sor szövegét, de legyen alatta az Androméda motorja, csak jobb arcokkal, animációval, sokkal több mozgással.Akratam már említeni, valahogy azt sem olvastam hibának, hogy szinte az összes mozgás animáció, a ME 3 ból lett kölcsönözve. Az összes Shepard mozgása. Mármint ami Ryder alatt van. Engem nagyon zavart. Egy példa, a végén amikor a másik testvére vált a játék, nálam ez Scott, iszonyú béna ahogy oldalazva kerülgeti az átvezetőben azt a pár embert. Na ez a 3 ban a játék elejéből kölcsönzött animáció amikor Anderson-al mennek a tanács elé. Nyilván nem volt idő mindenre de ezer példát tudnék, lusta vagyok videót kiollózni a játékból, de jó a szemem az ilyesmihez

Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Medence topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Milyen széket vegyek?
- Már elérhető a mobil eszközökre szánt The Division: Resurgence
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo LOQ AMD RYzen 7 7425HS, 16GB, 1TB, RTX 4070(8GB), FHD 144Hz
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Lenovo T14s Ryzen 7 4750U 32Gb Ram 1Tb NVMe SSD Érintőkijelző számlával Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hangok persze maradjanak, nem hiszem hogy pl Jennifer Hale.nak lenne kedve újra elmondani a sok millió sor szövegét, de legyen alatta az Androméda motorja, csak jobb arcokkal, animációval, sokkal több mozgással.