Hirdetés
-
PROHARDVER!
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitaro
senior tag
Néha olyan minőségi benyomást tud kelteni ez a játék...
Visszamentem Eos-ra, hogy folytassam a felfedezést. Autókázás közben egyszer csak kapcsolatba lépett velem egy fickó, aki csípőből lekacsázott. Mondom oké, keressük meg a fazont. Oda tartván megláttam egy kisebb kett tábort, amit aztán szokásomhoz híven ki is pucoltam. Eközben megint jelentkezett a kolléga rádión, akit furcsa mód Ryder már a nevén is szólított. Nem hiába Pathfinder a csávó, előtte senki és semmi nem marad ismeretlen.
Mikor végre személyesen is találkoztam újdonsült haverommal (és bemutatkozott), elmondta, hogy bár a fő kett bázist kiiktattam, még jó pár outpost van a környéken. Amiknek a megsemmísítése után akár már megtámadhatom a főbázist is... öhm, oké.
A pontot az i-re az tette fel, hogy míg dumáltam ezzel a marhával, megjelent a semmiből a hátam mögött egy kett, aki annak rendje és módja szerint szénné is lőtt. Visszatöltéskor meg jött a végtelen loading screen.

Új hozzászólás Aktív témák
- NetApp StorageGrid SG5712 (NAJ-1502)- adattároló hdd nélkül -3 db
- HPE BladeSystem c7000 Enclosure (403321-B22)-without Blades -
- Intel Modular Server Chassis MFSYS25 adattároló --4x900GB HDD + 7x600GB HDD
- EMC 15-slot Disk Array Enclosure for DataDomain -15x3TB HDD- Adattároló - 2db van
- HPE UPS Extended Runtime Module R8000/3, R12000/3 compatible - kiegészitő modul -rackbe szerelhető
- Apple iPhone Se 2022 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest