-
PROHARDVER!
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S1M0N
senior tag
válasz
gabor7th
üzenetére
Egy új történet felvezetésére szerintem jó lehet egy open world játék, mert megismerheted, felfedezheted az új otthonodat, amit meg tudsz szeretni, ragaszkodni tudsz hozzá.
Az első ME-ben is volt ugye felfedezés, de szerintem az arra volt jó, hogy megnézhessük a Földet, mert alapvetően eléggé kihaltak voltak a "bemékózható" bolygók.
Mondjuk nekem ettől függetlenül bejött a járgány, soha nem értettem azokat, akik szidták, a 2. rész M-44 Hammerhead-jéhez képest kezesbárány, utóbbinál igen sokszor emlegettem a készítők édesanyját...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A farmolás meg szerintem összeegyeztethető a kolonizálással, hiszen az új otthonunk keresése, felfedezése, lakhatóvá tétele lesz a célunk.
Ami furcsa nekem, hogy az ellenséges faj van beállítva rossz fiúnak, miközben mi vagyunk a behatolók, szóval kíváncsi leszek, hogy mi is lesz a fő konfliktus.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Inno3D RTX 4070 Ti // ÚJSZERŰ // SZÁMLA // GARANCIA //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)