Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fujifilm X
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hmmm végre gameplay, hangulat, grafika rendben, nyilván a grafikát demózták, a történetet, nem is lehetne 3 percben, vannak benne hibák, szóval lehet a véglegesben benne sem lesz ez? Prolixus-nak igaza van helycserés támadás volt, ami brutál gáz, egy ekkora címnél főleg, hogy ez az első érdemi ingame jelenet sor

Azért remélem a karakter generálást nem veszik ki mert ha nem csinálhatok saját FemRyder-t, akkor kb máris 50% al kevésbé érdekel a játék
Egyébként letöltöttem és kikockáztam pár helyen, érdekelne mi a jelentése a páncélokon feltűnő röviditéseknek, mert pl N7-et sehol sem láttam. Ja erről jut eszembe, megjött az N7 es mezem, készítettem is egy élőszereplős videót, még az előző trilógiához, légyszi zsurizzétek le, csak két napom volt rá, de szerintem nem annyira gáz!
Mass Effect Live Action Trailer Demo | Illium Nos Astra | Short Film By: Koródi Antal

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / ThinkStation P330 SFF/számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- Retro nagy ATX toronyház 2001-ből
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs