- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Megosztott háttértároló
-
PROHARDVER!
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
subatom
csendes tag
Egy érdekesség, most értem a citadel dlc-hez a Shore Leave után vagyok a sushi bárban, és mivel gyártom a videokat szorgalmassan, észre kellett vennem, hogy megnött kicsit a dlc-k gépigénye (ez egy ocsmány szó szerintem) mert nem atomerömüvel dolgozom, csak egy liano + 5570-es huzva, es eddig fraps birta a 28 fps-t felvételkor, de a kiegészitőt csak max 20al birom felvenni
mondjuk kicsit szebbnek is tünik az alapjátékhoz képest.
Egyébként nagyon élvezemszörnyen vicces, nekem bejön jó kicsit lazitani a sok dráma meg halál utan
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Ne hagyd ki: AORUS ELITE lap, 41.500 Ft-ért! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest