Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
SPOILER
Hmm. És mond még valami érdekeset? Én kérdeztem őt a páncéldarabkáról, és utána még valamiről (már nem emlékszem, csak arra, hogy az is valamiféle Separd személye felé irányuló vonzalmat próbált feltárni a Geth oldaláról -> már tényleg csak az kéne, hogy következő részben vele is össze lehessen feküdni, mint az alábbi poén-lista írta
), aztán ott asszem kifújt.
Nekem sem hullott emberem úgy, hogy Legio küldetése után még ellátogattam a fellegvárba, hátha tudnának nekem legénységet kölcsönözni, vagy dobni valami más supportot a nagy harcra, de persze semmi új válaszopciók nem nyíltak meg az ex-admirálisnál, még a játék után sem gratulál, csak ugyan arról fecseg.
Még egy dolog jut erről eszembe:
Ti kifaggattátok EDI-t és Joker-t a plátói kapcsolatukról?
Az lenne az igazi poén, ha a következő részben beköszönnének a Cylon-ok is.
Vagyis EDI kapna egy avatar-t, mint mondjuk az Andromédában is kapott a hajó AI-ja egy android testet, és ha már Tricia Helfer a szinkronhangja, aki amúgy is játszott már Cylon-t, akkor miért ne hasonlítana épp rá, és boldogítaná ott Joker-t, vagy a végén akár Separd-ot is...?
(#754) gyuromoj
a rejtőző fickónak.(amugy a fickó nem egy Kaszás?!
Jujj, ezen mekkorát röhögtem. Hogy lenne már reaper? Ő egy vérbeli jobb(-szélső) beállítottságú "üzlet"ember, a sci-fi világában egyféle "keresztapa". Ha reaper lenne, akkor miért lenne ennyire beszarva, hogy pucold ki neki az állomást, és add át neki? Egy lázadó reaper, akit megfosztottak a technológiai tudása javától? Vagy hogy?
Van egy mű-szeme, és egy igen erős karizmája (+ gondolom valami indulótőke is az ölébe hullott régen, felteszem közel állt a politikához már azelőtt, hogy kinőtte magát cerberus vezérré), és kész. Illetve szerintem már az egész teste ~80-90% szintetikus (olyasmi, mint egy terminátor), azért nem parázik a láncdohányzástól sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Milyen egeret válasszak?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Jövedelem
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- VGA kibeszélő offtopik
- Gitáros topic
- Milyen monitort vegyek?
- Formula-1
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3G I 4GB I 500GB I DVDRW I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 200 pro
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- iPhone 12 64GB 100% (3hónap Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), aztán ott asszem kifújt.