Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
SPOILER!
Na ezt mondom. Én úgy vettem észre az "állandó" bolygókra leszállás (Citadel, Ilium, Omega, Tuchanka), vásárolgatás, beszélgetés helyiekkel, bányászás.... nem játszik szerepet.
Legalábbis amikor a csapattársak azt mondták a beszélgetésekben, hogy térjünk vissza rá később, utána akármennyit mászkálgattam fel-alá a galaxisban, amíg nem mentem el küldit megoldani addig nem volt előrelépés.Ellenben már egy akármilyen, történethez nem kapcsolódó mellékküldi is előrébb viheti a beszélgetést.
Ez egyébként azért baj, mert a Collector bázis után hiába tudok visszatérni a játékba. Talival pont ott áll a románcom, hogy még gondolkozik rajta, és ennél nem tudok előrébbjutni, mert nincs már mit csinálnom, amivel kikényszeríteném a továbblépést.
Úgy tünik nem szintlépéshez van kötve a dolog, mert azt kipróbáltam cheattel, de semmi eredménye. Igaz, csak a "ráadásban" teszteltem, és lehet hogy ott már más miatt nem működik...
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Asus ProArt PZ13 HT5306QA 2-in-1 13.3" 3K OLED érintő Snapdragon X Plus 16GB 1TB gar
- Iphone 17 Pro Max 256 GB. ESIM, Független.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest