Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Milyen SSD-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
válasz
janos666
üzenetére
SPOILER
Részben egyetértek, de azért sztem ennek is jó hangulata volt, és a végső küldi is izgi volt. A cinematic jelenetek meg sztem jobbak voltak. A prothean dolgot viszont én is hiányoltam. A reaper 100 program dolgot sztem félreértetted. Legion azt mondja, hogy egy normális geth platformon ~100 geth (program fut), Legion hardverén pedig ~1100.
Egyébként utánaolvastam a Wikin és jól gondoltam. A kis collectort egy Reaper irányítja, őt hívják Harbingernek. Furcsa borzongás vesz erőt rajtam mindig, amikor azt mondja: Releasing control, és a kis collector szeme elhalványodik, majd jön a robbanás. Egyébként a kis collectort, Collector Generalnek nevezik.
Lehet, hogy számotokra nyilvánvaló volt, de gondoltam megosztom, mert sztem annyira nem az.Van egy olyan sejtésem, hogy az emberi reapert azért készítették, mert az képes lehet az önreprodukcióra, a rendes reaperek pedig nem. Az első felét EDI is feltételezi.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- ASUS routerek
- Két népszerű Sennheiser kapott USB-C csatlakozást
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Tesla topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 199 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs