Hirdetés
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Mostantól nem kell az Intel segítsége a többképkockás képgeneráláshoz
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- Micro Four Thirds
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ASUS notebook topic
- Dell notebook topic
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
válasz
janos666
üzenetére
SPOILER
Részben egyetértek, de azért sztem ennek is jó hangulata volt, és a végső küldi is izgi volt. A cinematic jelenetek meg sztem jobbak voltak. A prothean dolgot viszont én is hiányoltam. A reaper 100 program dolgot sztem félreértetted. Legion azt mondja, hogy egy normális geth platformon ~100 geth (program fut), Legion hardverén pedig ~1100.
Egyébként utánaolvastam a Wikin és jól gondoltam. A kis collectort egy Reaper irányítja, őt hívják Harbingernek. Furcsa borzongás vesz erőt rajtam mindig, amikor azt mondja: Releasing control, és a kis collector szeme elhalványodik, majd jön a robbanás. Egyébként a kis collectort, Collector Generalnek nevezik.
Lehet, hogy számotokra nyilvánvaló volt, de gondoltam megosztom, mert sztem annyira nem az.Van egy olyan sejtésem, hogy az emberi reapert azért készítették, mert az képes lehet az önreprodukcióra, a rendes reaperek pedig nem. Az első felét EDI is feltételezi.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Micro Four Thirds
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dark Souls sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Windows 11
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Precision 5570 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Samsung 860 EVO 2.5 1TB SATA3
- Eladó Samsung SSD 850 EVO SATA III 2.5 inch 500 GB
- E14 Gen7 14" 3K IPS Ultra 7 255H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia)
- AKCIJÓÓÓ!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Byintek Love U14 Projektor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest