Hirdetés
- Építsünk ventilátormentes minigépet Intel platformon az Akasa új házával!
- Ismét csúszik az Artemis II: héliumprobléma miatt halaszt a NASA
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
-
PROHARDVER!
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kidus
őstag
SPOILER
Felreertes ne essek, en megprobaltam Jacob pajtast, de nem jott ossze, mindig visszahatraltunk a kiindulo pontra, helyette osszespanoltam a bekaval, a vegen mikor jott a kabinba, eskuszom konny szokott a szemembe, szegyen de ez van

Ferfi karakterrel meg nem jatszottam, csak osszeguberaltam gyorsan a lehetosegeket
Samarat megprobaltam igy is, azt mondta imad, de fontosabb a jusicar code mint az erzesei, casual szexre meg azt mondta, felejtos de aranyos vagyok. LCSB
Assza meg mar az elso beszelgetesnel ajanlkozott, de valahogy idegesitett a feje, igyekeztem kerulni, csak akkor beszeltem vele, mikor kivancsi voltam ra, akar-e valaki beszelni velem.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- iPhone 14 Pro, ezüst, karcmentes, kártyafüggetlen, 128 GB
- Samsung S23 FE 8/256GB Újszerű,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Plus 8/128GB Újszerű,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 Év garanciával!
- 200 EZEREL ÁR ALATT !MAGYAR VÁSÁRLÁS ! ÚJ BONTATLAN 3 ÉV GARI MSI KATANA 2K WQHD 240 HZ I7 14650HX
- Honor Magic5 Pro 12/512GB Újszerű,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Purple / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest