Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter07
veterán
A végjáték hatalmasat ütött! Libabőrös lettem.
Úgy végződött mint az előd, komor hangulat dicsőséggel meghintve. Sajnálom az elesetteket, főleg Bakát, azt hittem végigsöpör az ellenségen, végül is sikerült neki. 4 koporsó maroknyi emberből elég rossz arány. És mivel van egy olyan medalion, hogy teljesíts az öngyilkos küldetést emberveszteség nélkül... Majd legközelebb.Képeket majd összeszedegetem, jól mutatnának egymás mellett.
Assassin's Creed II vs Mass Effect II párbajban nem lehet győztest kihozni. Amilyen "rossz" játékok voltak tavaly, az idei mindent űberel.

Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Mass Effect 2
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Újszerű GoPro Hero 10 + tartozékok / Go Pro Hero 10
- AMD Ryzen 9 5900X processzor
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- FPS-gyilkos szörny I7 + RX 9060XT 16GB + prémium minden + garancia / számla
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
Üzleti előfizetők hirdetései
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (utolsó darab)
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Úgy végződött mint az előd, komor hangulat dicsőséggel meghintve. Sajnálom az elesetteket, főleg Bakát, azt hittem végigsöpör az ellenségen, végül is sikerült neki. 4 koporsó maroknyi emberből elég rossz arány. És mivel van egy olyan medalion, hogy teljesíts az öngyilkos küldetést emberveszteség nélkül... Majd legközelebb.