Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
PROHARDVER! témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD FX
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
PROHARDVER!
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter07
veterán
A végjáték hatalmasat ütött! Libabőrös lettem.
Úgy végződött mint az előd, komor hangulat dicsőséggel meghintve. Sajnálom az elesetteket, főleg Bakát, azt hittem végigsöpör az ellenségen, végül is sikerült neki. 4 koporsó maroknyi emberből elég rossz arány. És mivel van egy olyan medalion, hogy teljesíts az öngyilkos küldetést emberveszteség nélkül... Majd legközelebb.Képeket majd összeszedegetem, jól mutatnának egymás mellett.
Assassin's Creed II vs Mass Effect II párbajban nem lehet győztest kihozni. Amilyen "rossz" játékok voltak tavaly, az idei mindent űberel.

Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Mass Effect 2
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 16GB RAM, SSD, jó akku számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Úgy végződött mint az előd, komor hangulat dicsőséggel meghintve. Sajnálom az elesetteket, főleg Bakát, azt hittem végigsöpör az ellenségen, végül is sikerült neki. 4 koporsó maroknyi emberből elég rossz arány. És mivel van egy olyan medalion, hogy teljesíts az öngyilkos küldetést emberveszteség nélkül... Majd legközelebb.