Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Meglivorn

aktív tag

A collector bázist meghagyni/robbantani a hivatalos fórumon is nagy flame :)

Részemről full paragon mellett robbantottam.
    Mivel
    - veszélyes - indoctrination.
    - Ha beszélgetsz Legionnal érdekes és jogos dolgokat mond arról hogy jó dolog-e "kapott" technológiát elfogadni.
    - Cerberus. No fuckin' way hogy én az Illusive Man kezébe adjak egy ilyet. Aztán leolvasszon pár kolóniát csak hogy lássa, hogy működik. Persze ő nem lesz veszélyben, és talán az indoctrination hatását is kompenzálja hogy az odaküldött tudósokat lecseréli ha már megkattantak (jók lesznek tengerimalacnak).

A Quarian/Geth háború jelenleg hasonló mint a rachni volt az elsőben. Valószinű, ha háborúba kezdenek, mindkét fél meggyengül mint potenciális szövetséges, míg ha nem, akkor erősen támogathatnak. (én egyébként nem foglaltam állást, ahogy a genophage esetében sem, csak megtartattam a kutatási anyagot).
    De azért az utolsó képsorok tudatában kizártnak tartom hogy holmi össz-szövetségi csatával legyen vége a dolognak, és "izomból" verjék le a reapereket. Más trükkje lesz a dolognak, a flották és szövetségesek a Citadel csatához hasonlóan "időnyerő" szerepben lesznek, és gondolom az utána következő időszakot + veszteségeket fogja a szövetségesek száma és ereje meghatározni.

Új hozzászólás Aktív témák